Sådan Stop Koi fra ødelægger min dam planter

March 21

Sådan Stop Koi fra ødelægger min dam planter

Koi tilføje en følelse af levende farver og bevægelse til en dam, men de har også en uheldig vane for at beskadige nogen planter i dammen. Mens planter give koi nogle cover og skygge, spise fisk stadig på bladene, rødder og stængler. Den bedste måde at beskytte planterne er at skabe barrierer mellem koi og dele af planten, de spiser.

Instruktioner

•Sæt dine planter i store akvatiske bøtter, der kan holde planter og deres rødder selv når anlægget er en voksen. Store, tunge gryder er sværere for koi til at skubbe ud over, og rødderne vil ikke kigge ud af potten.

•Dæk jorden omkring planterne med om 1 tomme af grus. Grus vil give planten mere stabilitet, og det vil forhindre koi i nemt grave planten. Sted store sten på toppen af grus til at modvirke koi.

•Klippe et kort segment af wire mesh med bidetang. Wrap trådnet omkring del af planten stilken, der er under vand og binde det med haven wire. Dette beskyttende hylster bør sidde i grus med sin øverste kant 1 tomme over vandoverfladen. Dække de skarpe kanter af ærme med tape for at forhindre koi fra såre selv.

Tips & advarsler

  • Hvis du starter en koi Dam, købe små koi. Unge koi lære tidligt, de ikke kan rokke grus omkring planterne. De vil være mindre tilbøjelig til at prøve, når de bliver voksne.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com