Hvordan man dyrker dunede Serviceberry

October 14

Hvordan man dyrker dunede Serviceberry

Dunede serviceberry eller Bærmispel arborea, ikke kun tilføjer skønhed i omgivelserne med sin stadigt skiftende farve, frugt produceret tidligt i sæsonen er uimodståelig for fugle samt. Denne løvfældende plante vil vokse som en stor multistemmed busk eller et lille enkelt-stammede træ og er en af de højeste serviceberries rundt. Dunede serviceberry er hjemmehørende i USA og vokser bedst i U. S. Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 9 som en prydplante.

Instruktioner

•Plant den dunede serviceberry i et sted med delvis skygge eller fuld sol og veldrænet, fugtige, sure jord. Den dunede serviceberry vil vokse i de fleste jordtyper, men.

•Dig plantning hul to eller tre gange bredden af træets container eller rod bolden og lig med dybden. Opfyldning hullet, og derefter lægges i blød plantning området med vand at bilægge træet på plads.

•Tilføj et lag 2 til 4 inches tyk af barkflis omkring træet dunede serviceberry. Trække muld fra stammen at forhindre rot, og sprede barkflis under hele området af den serviceberry drop linje.

•Kapacitet den dunede serviceberry for de første én eller to sæsoner, indtil træet er etableret. En langsom, dybt vanding hver uge til 10 dage anbefales fra foråret til at falde. Når træet er etableret, kun vand i udvidet tørre perioder.

•Prune den dunede serviceberry hvilende i perioden, men kun som er nødvendig for at bevare sundheden for anlægget, som fjerner døde eller sygelig grene, når en multistemmed vækstform. Ellers trim off enhver grene, skud eller suckers nødvendig for at opretholde en single-stammede tree form.

Tips & advarsler

  • Ikke begynde at gøde den dunede serviceberry indtil den anden eller tredje sæson efter plantning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com