Hvordan til at hænge Sheetrock i Mobile Homes

October 15

Selv om mobilhomes er fremstillet på en stålramme for mobilitet, er de stadig lavet af træ indramning, studs og i de fleste tilfælde færdig med paneler. Hvis du vil fjerne paneler fra væggen og installere Sheetrock kan du gøre det, da en mobile home bruger træ studs ligesom en standard hjem. Medmindre du er vant til hængende Sheetrock, kan opgaven kræver brug af to personer til at placere Sheetrock mod knopper og screw it til væggene.

Instruktioner

Forberedelse af væggene

•Fjern alle stikkontakt covers og switch plader med en skruetrækker.

•Fjern alle kroneformen og gulvet støbning. Støbning er normalt forbundet med brad negle. Omhyggelig fjernelse med en krage bar giver dig mulighed at geninstallere støbning, når du vedhæfter drywall.

•Træk gamle paneler eller Sheetrock ud studs med et koben og fjerne nay negle venstre i studs med en claw hammer.

•Sæt et stykke maler tape på tværs af loft og mark hver væg stud på båndet. Dette forhindrer behovet for en stud finder, når skrue gips til studs.

•Measure fra gulvet til loftet for at få højden af væggene. Mobile home loftshøjde er normalt lavere end en standard hjem, så vil du sandsynligvis nødt til at skære Sheetrock. Overfør måling til Sheetrock og skære Sheetrock med en hobbykniv til at matche målingen. Gøre dette med hvert stykke af Sheetrock skal du installere.

•Sæt Sheetrock mod væggen og skru den på plads. Kontroller, at skruerne gå ind i knopperne. Anvende fem til ti skruer pr. stud. Når du kommer til et hjørne, kan du nødt til at trimme et stykke af Sheetrock til at matche den rigtige bredde. Gøre dette på samme måde som du klippe det til højden. Sørg også for din cut out huller til din lyskontakter og elektriske bokse. Skære huller, før du sikre Sheetrock til væggen.

•Sæt et lag af Spackle over hver Sheetrock fælles. Placer et stykke Sheetrock tape over leddet og tryk båndet på plads med en spartel. Anvende et andet lag af Spackle over leddet. Gøre dette med hvert fælles, herunder hjørnerne. Også dække hver skrue med Spackle. Tillad tilstrækkelig tid til Spackle tørre. Sand Spackle fladt med en blok sander. Tilføje en anden frakke af Spackle til leddene, hvis nødvendigt.

•Primer og maling vægge som du ville normalt med Sheetrock og derefter sikre kroneformen og gulvet støbning på væggene. Vedhæfte dækplader.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com