Hvordan man kan varme med hø baller

October 16

Opvarmning med hø baller er et alternativ til at bruge elektricitet eller gas som en energikilde. Varme, der produceres fra brændende baller overføres til vand, som pumpes gennem rør og ind i en lade. Rørene fungere som en radiator netværk til at opvarme det indendørs område. At skabe varme på denne måde er omkostningseffektive, men det er en specialist teknik, så forske om brændende hay baller er vigtigt. Dette sikrer, at du er klar over, hvordan systemet fungerer, for at undgå at starte en brand.

Instruktioner

•Vurdere din jord og finde et egnet sted at installere en hø ovn og varmesystem. En hø ovn foranstaltninger omkring 8 fod brede af 12 fod lange af 10 fod høje; så find et rum, der kan rumme enheden.

•Start opbevare hø baller i en silo, stald eller laden til brænding når ovnen er installeret. Som landdistrikter Missouri rapporter, brænder en balle hver fem timer. På årsbasis skønner det, at du har brug for cirka 350 baller til at opvarme en stor kylling stald.

•Kontroller din tilstands regler og bestemmelser om installation af en hø ovn. Din forsikring vil kræve anmeldelse, som ovnen vil udgør en ny sikkerhedsrisiko; Derfor er det sandsynligt, at dine priser vil stige. Finde ud af på forhånd, således at du kan forberede renteforhøjelser.

Dyrknings virksomheder, der kan installere hø ovne eller rådgive om alternative energiressourcer. For eksempel, kontakte US Department of Energy til at finde ud af, hvordan at maksimere din energieffektivitet.

•Forbered for firmaet installation til komme og vurdere dine behov og installere din ovn. Ved adgangspunkterne til din magt, placeringen af din vand kedel og nuværende varme opsætning. Rydde området for at give plads til installation af ovnen.

•Begin ved hjælp af ovnen. Fodre hø baller i brænderen regelmæssigt, at holde konstanten levering for at sikre, at varmen er ved at blive produceret. Høballerne ovnen designet af et selskab, for eksempel, holder to hø baller, som tager 10 timer at brænde, så hold på mindst 14 baller på lager til at forsyne dig med varme i en uge. Genbestille når bestanden falder til under dette niveau.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at installere en høballerne brænder, medmindre du er kvalificeret. Det er en teknisk operation, der kræver ekspertbistand på grund af VVS og installationen nødvendige.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com