Sump pumpen Backup indstillinger

October 16

Sump pumpen Backup indstillinger

Selv om der er måder at forhindre kælderen oversvømmelse, bruges en sump pumpen til at fjerne eksisterende vand fra din kælderetage. Kældre oversvømme når en overflod af grundvand har ingen steder at gå og siver gennem din kældervægge eller gulv. En sump pumpe normalt ligger i et hul i den laveste del af din kælder og er et sidste fortvivlet forsøg på at holde kælderen tør. Som vandstanden stiger, er det rettet mod den pumpe, der skydes på, når den rammer en bestemt niveau.

Piedestal

En piedestal bundkar pumpen er brugt i boliger, der har hyppige kælderen oversvømmelse. Det står med en pumpe på bunden og den motor forhøjet, fordi det er elektrisk og ikke betød at blive våd. En dinglende switch flåd og overvåger vandstanden. Når vandet når en vis højde, viser det sig på pumpen.

Dykkede

Dykkede pumper er også elektrisk, men deres motorer er afspærret fra fugt. De kommer i plast eller støbejern sorter, støbejern bliver entreprenør-kvalitet og derfor dyrere og mere langvarige. De har stadig en flydende switch, men dykkede pumper er meget roligere og mere holdbare.

Vand drevne

Vand-drevne sump pumper kan bruges som backup til dine elektriske pumper og kan installeres med dem i kældre med mere alvorlige oversvømmelsesproblemer. De løbe dit hjem vandtryk og er sammenlignelige i effektivitet til elektriske pumper, men deres virkelige fordel er, at de vil arbejde i tilfælde af en strømafbrydelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com