Hvordan at barkflis for ukrudt i majs

October 17

Hvordan at barkflis for ukrudt i majs

Majs vokser fra frø plantet direkte i haven. Planterne kræver hyppig vanding og gødskning i vækstsæsonen. Konkurrence fra ukrudt forhindrer majs fra adgang til vand og næringsstoffer i sengen. Vandtab fra fordampning i de varme sommermåneder kan også understrege majsplanter. Mulching korrekt hjælper med at bevare fugt samtidig forhindre ukrudt vækst. Den rigtige type af barkflis varmer også tidligt forår jorder samtidig forhindre cool-sæson ukrudt fra udryddelse i sengen, før du planter.

Instruktioner

•Forbered majs bed 4 uger før din planlagte plantning dato. Dyrke jorden og tilføje eventuelle nødvendige kompost eller gødning til sengen.

•Lay plader af sort plast barkflis over majs sengen efter at forberede jorden. Overlap kanten af plader, så der er ingen huller. Sted sten på kanterne af plast til at holde det på plads. Sort plast varmer jorden hurtigt som det absorberer varmen fra solen, så du kan plante tidligere og hjælpe med at sikre endnu majs spiring.

•Tag plast før såning af majs. Alternativt skåret plantning huller i plast og forlade det sted, som du frø. Plast kan hæmme fugt og gødning penetration til jorden, så det er ofte fjernet før plantning.

•Spread 2 - til 3-tommer lag af halm muld over sengen når majs udplantningsplanterne er 6 til 8 inches høj. Den halm barkflis undertrykker weed vækst og hjælper med at holde fugt i jorden.

Tips & advarsler

  • "3 søstre" korn-voksende metode bruger squash vinstokke til muld jord. Squash er plantet på bunden af majsplanter, hvor det nuancer jorden og undertrykker ukrudt. Ved hjælp af squash som barkflis virker kun med popcorn og prydplanter majs sorter, som sukkermajs er høstet før squash modnes. Squash udvikling på jorden gør det vanskeligt at nå sukkermajs planter for den tidlige høst.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com