Hvordan at rengøre hurtigere

October 17

Hvordan at rengøre hurtigere

Rengøring dit lytterum er sandsynligvis på din liste af ting at gøre, men dit arbejde tidsplan er pakket denne uge og andre ansvarsområder at blande sig med mængden af gratis taletid til dig. Før du ved af det, en uge er gået, og intet er blevet renset. Hvis du har gået i denne fælde, blyant to 15-minutter blokke af tid i din daglige kalender til at dække de tre største rengøring hindringer for de fleste af os: køkken, badeværelse og soveværelse.

Instruktioner

•Dedicate 15 minutter om aftenen og 15 minutter om morgenen til at opretholde et rent hjem. De vigtigste problemer områder er sandsynligt, køkken, badeværelse og soveværelse. Fokus på rengøring et afsnit eller område, i op til 15 minutter. I otte minutter, kan du holde din badeværelser rene og deodoriseret. På kun 5 minutter, kan du starte en belastning af vasketøj eller losse opvaskemaskinen. Tid selv på hvor lang tid det tager at udføre en opgave eller rense et område. Du vil blive overrasket over hvor lidt tid der kræves. Dette er ikke en detaljeret rengøring, det er bare et minimum rengøring planen, men det vil holde dig fra at være flov over næste gang du har uventet selskab drop af.

•Hav alle i dit hjem, der kunne skylles og placere sin egen retter i opvaskemaskinen efter måltider. Tør ned tabel og hårde overflader i køkkenet om morgenen og aftenen. Vådt moppe, efter behov. Feje gulvet i mellem opsamlingsoverførsel sessioner. Tømme opvaskemaskinen første ting om morgenen. Disse få trin, let udført i 15 minutter, holde køkkenet på et grundlæggende niveau af renlighed.

•Spray badeværelse håndvaske, toiletter og gulve med en blid renere. Brug papirhåndklæder til hurtigt tørre ned overflader. Tilføje billige, duftende shampoo til din toiletkummen og derefter hvislen indersiden af toilettet. Hurtigt feje badeværelsesgulvet, især området omkring toilettet. Holde forsyningerne under vasken i badeværelset, så de er på side. Gøre dette to eller tre gange om ugen for at holde alt ren og sanitære.

•Kontrollér op din seng, så snart du vågner. Har alle medlemmer af familien, der er gamle nok til at deltage i skole fyldes op deres egne senge. Insistere på, at alle i familien sat sit tøj væk eller i en vasketøjskurv natten før sengetid.

•Køre den gennem dit hjem med støvsuger hver anden dag. Gå over hver sektion en gang. Hvis du er virkelig presset for tid, fokusere på stærkt trafikerede områder af dit hjem.

•Keeping dit hjem rent tager små daglige handlinger. Forventer at rense dit hjem, når en uge i 30 minutter er urealistiske, hvis du har været slacking på dine daglige gøremål, men at holde den ren i to 15 minutters segmenter hver dag gør weekend rengøring en brise.

Tips & advarsler

  • For at rengøre hurtigt, skal du de rigtige værktøjer til jobbet. Holde dem i området, du vil bruge dem hvis det er muligt. Placering af rengøringsmidler, papirhåndklæder og værktøjer kan spise op flere af jeres 15 minutter. I det mindste holde badeværelse rengøringsmateriel på badeværelset.
  • Bliv ikke distraheret. Pick én opgave og gå på det så hårdt, som du kan i op til 15 minutter. Hvis du ved, det ikke vil tage det længe, har en anden opgave i sindet til at flytte til uden forsinkelse.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com