Florida skygge-elskende planter

October 18

Florida skygge-elskende planter

Florida gartnere er opdelt i fire adskilte voksende områder: north, centrale, sydlige og tropisk. Fra det køligere nord til det dampende syd for Florida har hver region sin egne klima detaljerne. Det bliver frostvejr i nordlige Florida, mens i Key West, kun tropiske regionen, det fortsat LUN og varm. Når du vælger planter til dit skygge haven i Florida, Husk på din bestemt zone klima. Det sydlige Florida gartnere bliver nødt til at levere mere vand til deres skygge planter end deres nordlige naboer.

Impatiens

Plantet i nært afstand klumper, impatiens tilbud dynger af farve i skygge haven. De gør ganske godt i Florida, så længe de er plantet i skyggen og givet masser af vand. Hardy til USDA zoner 4 til 10, de blomstrer om sommeren i en regnbue af farver. Hvis du er på udkig efter en punch af farve i Florida skygge haven, overveje plantning impatiens.

Paraply omkranser

En nær slægtning til den egyptiske papyrus, som den ligner meget, paraply siv trives i moser og andre våde områder. Anlægget vil gøre fint med mindre fugt i et hjem haven, så længe det er nedtonet fra de varme Florida solen. Paraply salvie er en flerårig plante, der vil vokse til 3 eller 4 fod i højde. Hvis du har en vand-funktionen i din have, som en dam, vil det gøre godt i en gryde i dammen. Paraply omkranser er hårdfør til USDA zoner 8-11. Frost i de køligere områder i disse zoner kan dræbe anlægget tilbage til jorden, men det vil generelt inddrive godt.

Slank dame Palm

Yndefulde lady palm, især Rhapis humilis arter, er en populær Florida skygge plante. Mere kompakt end andre palmer, er det ofte bruges til skærme samt en accent plante. Slank dame palm kan også være potteplanter og dyrkes indendørs, hvilket er gode nyheder for gartnere i nordlige Florida. Slank dame palm er hårdfør til USDA zoner 9 til 11.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com