Vejledning i brug af oxalsyre for blegning pletter i træ

March 19

Oxalsyre (ellers kendt som dibasiske syre, ethanedioic syre eller syre sukker) forekommer naturligt i adskillige planter som oxalat; i sin raffinerede form er giftig og ekstremt ætsende, endnu nem at bruge og er en af de sikrere produkter til træ blegning hvis de anvendes korrekt. Mens fremragende til at fjerne mørke vand pletter fra træ, fjerner det også eventuelle kemiske pletten tidligere brugt på møblerne.

Sikkerhedsforanstaltninger

Oxalsyre er stærkt ætsende og giftig i dets raffinerede form; Brug gummi eller vinyl handsker når du håndterer det. Farlige gasser kan forårsage sundhedsmæssige problemer, så altid blandes og bruge det i et godt ventileret område. Krystal og sandpapir støv er potentielt farlige; bruge en støv maske og øjet beskyttelse. Har en spand skylles vand til at skylle dine øjne eller til at vaske væk udslip, hvis det er nødvendigt.

Forsyninger

Oxalsyre krystaller er tilgængelige på de fleste isenkræmmere; Desuden, du har brug for hvid eddike, 1 eller 2 store tørre pensler, 2 eller flere store rene svampe, en lille plastik skål, en stor plastik blanding skål, en blanding stick, en plastik spand med varmt vand, en spand af skyllevand, handsker (gummi eller vinyl), beskyttelsesbriller eller andre øjenbeskyttelse, en støvmaske, en dråbe klud, flere rene klude, ekstra fint sandpapir (280 grus mindst) og en tack klud.

Procedure

Begynder ved stripning gammel lak, som kan afsløre pletter. Anvendelse mildt blegemiddel på blæk og kemiske finish pletter og oxalsyre for vand pletter, sorte pletter og mørke ringe.

Brug drop klude og sand væk olie eller rester af lak; sand i retning af kornet. Med en tør pensel, piskeris væk støv, efterfulgt af en grundig rubdown med en tack klud over hele overfladen.

Mix tre dele oxalsyre krystaller med en del varmt vand i en lille plastik skål til at lave en pasta. Påfør pastaen til de farvede områder med en børste eller svamp, undgå kontakt med enhver metal. (Bemærk: hvis træet har været tidligere farves til en mørkere farve, du nødt til at anvende indsætte til hele overfladen). Lad sidde i 3 til 5 minutter for bløde træsorter og over en time på løvtræ; Hvis krystallerne tørre, remoisten med et par dråber af vand, eller genanvende. Når den ønskede farve er nået, fjerne pastaen med en svamp.

Kombiner 1 oz. oxalsyre krystaller med 1 kop varmt vand i en større plastik skål til at blande en "vask" og pels hele overfladen for at nå en endda farve. Når varen er konsekvent bleget, bruge en ren svamp og varmt vand til at vaske væk alle syren.

For at modvirke den syre stadig mætte træet, fortyndet ammoniak med vand 1:1 og brug en ren svamp til at tørre hele overfladen. Straks skylles igen med rent vand ved hjælp af en svamp og lad møblet tørre i to dage.

Når varen er tørret, kan du bruge ekstra fint sandpapir til forsigtigt sand hele stykke. Fjern støv med en ren, tør pensel, efterfulgt af en grundig rubdown med en tack klud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com