Sådan holder Butternut Squash i en rod kælder

October 19

Sådan holder Butternut Squash i en rod kælder

Butternut squash er en vinter squash, fordi selv om det er plantet og begynder voksende under den samme tidsramme som sommer squash, sin høst dato er betydeligt nyere--vinter--tættere end sommer squash. Du bør lade vinter squash til modne helt, hvilket betyder, at dens skorpe bliver hård og uigennemtrængelig når testet med en fingernegl. Når høstet, skal butternut squash opbevares i en varm og tør indendørs placering. Men, så længe din root kælder er ventilerede på ydersiden og ikke er alt for fugtig, du kan holde din butternut squash høst der for to til tre måneder og i bedste betingelser, op til seks måneder.

Instruktioner

•Undersøg hver butternut squash før hærdning eller gemme den. Bruge squash med nedskæringer, bløde pletter eller misfarvninger straks, i stedet for at gemme beskadigede varer, som vil hurtigt rådne.

•Sæt squash i en placering med en konstant temperatur på ca 70 grader Fahrenheit. Forlade butternut der for at helbrede mellem 10 og 20 dage.

•Flyt squash til din root kælder. Placere dem i et enkelt lag på en hylde eller rack, forlader et par inches mellem dem for luftcirkulation, der vil støtte i at reducere rot.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com