Regler og bestemmelser på Inground Pool belysning

October 20

Regler og bestemmelser på Inground Pool belysning

Sikkerhed og bygningsreglementer for bolig swimmingpools er mildere end for offentlige puljer, men det er vigtigt at træne så meget sikkerhed som muligt. Inground pool lys gør det nemmere at se svømmere natten og hjælpe dem, hvis nødvendigt. Hvis du installerer pool lys, skal du overholde pool belysning krav fastsat af National Electric Code.

Elektrisk kode

Du bør kun installere pool belysning, hvis du er en elektriker. Installationen skal overholde de nationale elektriske kode 680.25. Undersøiske lamper skal forsegles i en pakning til at forhindre vand i at berøre pæren. De bør forbindes til en grundstødning dirigent består af isolerede kobber og installeret med kredsløb dirigenter i en stiv conduit. Boksen junction eller transformer skal være jordforbundet til grundstødningen terminal i panelet bestyrelse og bør også være vandtæt. Alt nærliggende elektrisk udstyr skal også være jordforbundet ifølge bestemmelserne i koden.

Offentlige swimmingpool forordninger

For mange offentlige puljer anvendes om natten, har byen koder belysning forordninger, der kræver lys, der lyser hele puljen lys skal lyse alle dybder af poolen, således at livreddere kan afgøre, om en badende er liggende på bunden eller brug for hjælp. For enhver offentlig swimmingpool, elektriske koden kræver at lamper være beskyttet af en jord-fejl kredsløb interrupter og være i indkapslede terminaler. Alle offentlige puljer, der ikke opfylder disse krav måtte eftermonteres i 1998. Alle ældre bolig puljer, der ikke få eftermonteret kan ikke overholde koden.

Vedligeholdelse

Pool lys kræver særlig omhu for at holde dem arbejde nemlig agtede. Da de er altid nedsænket i vand, er de designet således at submersion holder dem cool. Undgå opererer lys uden for vand, eller de kan overophede. Hvis du vil vedligeholde en lys, fjerne linsen, trække det ud af niche og sætte det på poolterrassen. Ledningen skal være lang nok til at gøre dette muligt. Du skal muligvis service lyset ved at erstatte pæren, når det brænder ud, som forekommer normalt efter mindst 1.000 timer af brændende.

Elektrisk reparation

Uanset bestemmelser, bør du ikke udføre swimmingpool elektrisk arbejde, medmindre du er en autoriseret elektriker. Noget der synes farlige, eller at du ikke er sikker på om bør kontrolleres af en professionel. Aldrig tage chancer, når der beskæftiger sig med elektriske enheder i vand. Hvis du beslutter at installere din egen belysning, kontakte National Electric Code og din lokale bygningsreglementer for at sikre, at du overholder sikkerhedsreglerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com