Hvordan man kan stoppe en Flushing Toilet

October 20

En rødmen toilet er forårsaget af en serie af begivenheder, der begynder, når du trykker på den flush håndtag placeret på tanken. Når skubbet, elevatorer komponenten håndtag inde i tanken en kæde, der løfter en gummi stopgarn, der frigiver vand i skålen, forårsager flushen. Et toilet, der skyller uden håndtag starter processen er et problem. Dette kan være forårsaget af et par forskellige spørgsmål, men det er vigtigt at stoppe flush uanset hvad der forårsager det. Stop toilet fra rødmen, Luk for vandforsyningen og inspicere dit toilet så hurtigt som muligt.

Instruktioner

•Carefully løft låget af tanken på bagsiden af dit toilet. Låget lægges forsigtigt på et håndklæde, der er strakt hen over en flad, stabil overflade.

•Lift din ærme og skubbe din hånd i vandet inde i tanken. Find gummiprop i bunden af tanken og tryk det ned for at dække udstrømning hul i tanken.

•Lift op på flyderen inde i tanken til lukke ballcock ventil og stoppe strømmen af vand strømmer ind i tanken. Hold float i denne position, mens du nå rundt på bagsiden af tanken og levering afspærringsventil.

•Undersøg stykker inde i beholderen til at finde ud af, hvorfor din toiletskyl, på sin egen. En beskadiget stopgarn vil forårsage intermitterende rødmen, der vil holde ballcock ventil åben forårsager din tank at holde genpåfyldning med vand.

•Kontrollér pull-kæden, der kører mellem Stopgarnet og flush håndtag. Et beskadiget eller bøjet kæde kan være synderen. Eller dit problem kan være så simpelt som snavs omkring kanten af udstrømningen forhindrer Stopgarnet ikke kan lukke helt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com