Hvordan man laver en drengs soveværelse lugt bedre

October 21

Mens drengene er berygtet for at gøre messer, er det alt sammen meget godt indtil at rod begynder at forstyrre hele husstanden. En rodet værelse kan tage på en frygtelig lugt, der ikke kan altid være begrænset til de lukkede rum for dit barns værelse. Beskidte vasketøj, der aldrig gjorde det til vask, ildelugtende sko og plader af sidesten mad kan alle føre til at lugte, at rummet ikke kun ildelugtende, men usund. Hvis din søns værelse har en mindre end indbydende aroma, er lidt oprydning alt, hvad der er nødvendigt for at løse problemet.

Instruktioner

• Indsamle beskidt, svedig, ildelugtende Tøjvask, og tage det ud af rummet for at blive vasket. Tøj fugtet af sved og håndklæder, der blev anvendt efter et brusebad og ikke får mulighed for at tørre ordentligt kan alle føre til mug sporer. Disse mikroskopiske sporer forårsage en muggen lugt. Tilføje en kop hvid eddike til skylning til at dræbe mug sporer og lugte.

•Pick up trash fra rundt i lokalet, og samle det hele i en pose til at blive taget ud af rummet. Mad og slikpapir og Tom drikke dåser kan have klistret restprodukt, der kan føre til lugt og endda tiltrække bugs. Hæld ren ler kattegrus i bunden af papirkurv dåser til at forhindre fremtidige lugte.

•Åbn op windows, og tænde loft fan-- eller bring fan ind i stuen. Nøglen er at oprette luftstrøm. Kraft ud den stillestående luft, og indføre frisk luft ind i den lille plads til at hjælpe med at fjerne lugt.

•Sweep eller vakuum ordet for at fjerne løs bits af snavs og snavs. Et tæppe kan hænge på lugte. Hvis løber er mærkbart beskidt, shampoo det med et tæppe shampooer. Læs og følg alle producentens anvisninger omhyggeligt.

•Wash strøelse. Lugt fra sved og bakterier kan klamre sig til sengetøj, viderefører de ubehagelige lugte i hele lokalet. Tilføje en kop bagepulver med vaskemidlet.

Tips & advarsler

  • Regelmæssig rengøring hjælper med at forhindre fremtidige lugte fra formning i rummet.
  • Drenge kan ikke pleje for duften af blomstrende stearinlys og luftfriskere i deres værelse. Når lokalet er ren, finde en duft som æble kanel eller vanille til stearinlys, luftfriskere eller røgelse at holde rummet lugter behageligt.
  • Sted duftende stof skyllemiddel ark på bunden af drengens vaskeri hæmmer og skjult i andre steder i hele rummet til at hjælpe med at bekæmpe lugtgener.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com