Problemer med græsplæne sprinklere

October 21

Problemer med græsplæne sprinklere

Græsplæne sprinklere er en effektiv og praktisk måde at fordele vandet på græsplæner, haver eller anlagte funktioner. Græsplæne sprinklere tendens til at arbejde godt uden stor vedligeholdelse, men indimellem opstår problemer. Problemer med græsplæne sprinklere oftest vises i vandforsyning linjer og sprinkler hoveder.

Sprinkler hoved problemer

Græsplæne sprinklere to almindelige typer er spray typer og rotor typer. Begge disse græsplæne sprinklere har indbyggede filtre placeret i brødteksten af sprinkler hoved. Disse filtre lejlighedsvis blive tilstoppet med snavs eller anden debris, resulterer i ujævn spray mønstre og selv vand flow arbejdsnedlæggelse. Spray-type græsplæne sprinklere er noget nemmere at rengøre end rotor-type hoveder, men begge dele rengøres i hånden. Filtre til begge typer er placeret inde i hovedet, der kræver fjernelse af hovedet selv fra vandlinjen. Det er nødvendigt at forhindre uønsket snavs eller snavs falder i forbindelsen til vandlinjen, når hovedet er fjernet for rengøring.

Tilbagestrømning problemer

Tilbagestrømning er et begreb, der anvendes til at beskrive problemet med vand i VVS linjer tilbage til vandkilde som den vigtigste tie-in til byen vand linjer til boliger eller en flere tie-in condo underinddelinger. Tilbagestrømning har potentiale til transport af pesticider, gødning og andre kemikalier fra græsplæne sprinklere til de offentlige vandressourcer, fører til eventuel kontamination. Græsplæne sprinklere er forpligtet til at have tilbagestrømning forebyggelse systemer installeret. Eksempler på tilbagestrømning forebyggelse systemer er atmosfæriske vakuum breakers, pres vakuum breakers og reduceret tryk tilbagestrømning forebyggelse forsamlinger. Du skal installere tilbagestrømning forebyggelse systemer korrekt for at undgå downstream kontaminering og inspicere dem regelmæssigt (ca. en gang hvert tredje år) for at sikre korrekt drift.

Brudt vandlinjen problemer

Brudt forsyningslinjer forårsage problemer med græsplæne sprinklere, som er et almindeligt fænomen ofte forårsaget af jorden ved at flytte eller frostgrader. Bevis for en brudt linje ikke altid indlysende, indtil vandet vandpytter vises rundt sprinklere. De fleste systemer består af underjordiske vandledninger, som regel lavet af PVC materiale. Reparation af disse linjer kræver grave omkring området mistænkt i lækage og stopning lækagen. Denne reparation udføres hvis boligejer er kyndig i PVC linjevedligeholdelse, eller den kan kræve en professionel, licenseret blikkenslager.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com