Hvordan at få pletter af hvid Baseball bukser

April 18

Hvordan at få pletter af hvid Baseball bukser

Baseball sæsonen bringer triumfer og tab, lektioner af kammeratskab og sportsånd og masser af vasketøj udfordringer for mor. At få pletter af hvid baseball bukser kan undertiden synes umuligt. Snavs, blod og græs alle gør deres vej til baseball ensartet bukser i grimme pletter. Farven på græs består af klorofyl, jern og magnesium. Disse enzymer er fælles tøj jord. Befri hvid baseball bukser af pletter er ikke den umulige opgave, som det ser ud. Med et par praktiske tips og masser af udholdenhed, kan du holde disse baseball bukser mousserende hvid.

Instruktioner

•Fyld vask maskine med koldt vand og tilsæt af fabrikanten anbefalede mængde Tøjvask pletten før suge vandet. OxiClean virker meget godt på jorden-i pletter såsom græs og snavs. Tilføje tøj vaskemiddel, som anbefalet af mærkets instruktioner.

•Anvend en svamp til at fjerne så meget af jorden og pletter, som du kan. Spray med en plet fjernelse spray som Spray n Wash gnid pletten fjernelse spray i vævningen af baseball bukser stof. Gør det muligt at mætte pletter på bukserne i 10 til 15 minutter.

•Tillad baseball buks i blød i vaskemaskinen til en til seks timer. Luk ikke din vaskemaskine låget, som gør så kan agitere eller starte en cyklus.

•Efter ordentlig iblødsætning tid, lukke låget på vaskemaskinen og vask baseball bukser, som du normalt ville. Tør ikke i tørretumbler. Hvis pletten er fjernet, hænge på en tørresnor med tøj pins, eller hænge over badeforhæng til at lufttørre. Hvis pletten ikke forsvinder, fortsætte til næste trin.

•Fyld vask maskine med koldt vand og tilsæt 2 kopper af blegemiddel til vandet. Tillad baseball bukser til lægges i blød i en time og derefter vaskes som sædvanligt. Hænge til tørre.

Tips & advarsler

  • Behandle pletter på hvidt baseball bukser så hurtigt som muligt for de bedste resultater.
  • Kun bruge blegemiddel på helt hvide baseball bukser. Hvis der er nogen farve på baseball bukser overhovedet skal du kun bruge en farve-safe blegemiddel eller andet du vil afblege ud farve på de ensartede bukser.
  • Tørre aldrig ensartet bukser i en tørretumbler og aldrig jern baseball bukser, der har pletter, som opvarmning i en tørretumbler og strygefaciliteter en pletten vil permanent indstille pletten på de ensartede bukser.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com