Sådan fjerner klæbende fra træ

October 22

Sådan fjerner klæbende fra træ

Selvklæbende på træ kan være en renovator & rsquo; s mareridt, især hvis limen er gamle tæppe lim fast til et træ gulv du ønsker at genoplive. Uanset hvilken metode du bruger, er det & rsquo; s en rodet og tidskrævende job, men hemmeligheden at bruge de rigtige produkter og udstyr, ellers vil det tage endnu længere tid. Hvis du vil fjerne selvklæbende tape og stadig bevare den eksisterende finish (lak, polyurethan og så videre), skal du bruge en kommerciel klæbende remover. For at fjerne gamle gulvbelægning selvklæbende (fra tæpper og kork fliser for eksempel) den nemmeste opløsningsmiddel bruge er paint stripper, da det River gennem lim og blødgør det på ingen tid.

Instruktioner

•Scrape off så meget lim som muligt, ved hjælp af en maling skraber. De mest effektive skrabere er dem med skarpe udskiftelige klinger. Træk skraber hen imod dig i stedet for at skubbe den væk fra dig til at undgå udhuling eller opsplitning træ. For store bidder af klæbemiddel såsom gamle tæppe lim på gulvbrædderne, med bidder af underlag eller kork fliser stadig holdt sig til det, bruge en square-ended spade, skubber i kant af limen i en flad vinkel (lige over vandret) så får du i mellem selvklæbende og træ. Pas på ikke at beskadige træ under limen af udhuling.

•Applicer en proprietær klæbende remover til små områder, hvor du ønsker at beholde den eksisterende finish. Følg fabrikantens & rsquo; s instruktioner for hvor lang tid at forlade på, hvordan du fjerner og hvordan at neutralisere (normalt med sæbe og vand).

•Applicer paint stripper til limen i situationer hvor de eksisterende finish vil blive erstattet. For eksempel, hvis du renovering af en gammel gulv, som har gamle tæppe lim eller kork-flise selvklæbende fastgjort, skal du refinish overfladen som limen vil sandsynligvis har skadet finish. Arbejde på et lille område på et tidspunkt, anvende stripper med en pensel, indtil du vænne sig til mængden af stripper kræves og den tid det tager for at blødgøre limen. Stripper vil arbejde hurtigere på selvklæbende end på lag af maling så det ikke skal være tilbage på så længe eller anvendes som tykt.

•Scrape off stripper og gamle lim med en maling skraber eller bred spartel, når limen er bløde. Tør "klister" på gammel avis. Før resten tørrer, tørre træ med en neutralizer (Følg fabrikantens & rsquo; s instruktioner, men det er normalt sæbevand). Sand let med fint sandpapir, slibning med kornet af træ.

Tips & advarsler

  • Når du bruger paint stripper, teste et lille stykke først for at se, hvor lang tid det tager for at arbejde. At gøre stripper gå videre, Skrab stripper og gamle lim ud langs træ i stedet for at fjerne det og genbruge det på den næste strækning af tømmer. Du kan holde gør dette, indtil stripper bliver en tyk pasta.
  • For meget store områder, såsom et stort gulv, bruge en drum sander eller en robust bælte sander med groft sandpapir (40 til 60 grus). Sandpapir vil tilstoppe mere hurtigt så være parat til at ændre den slibning bælte ofte. Start ved slibning diagonalt hen over gulvet til at fjerne ujævn bits, og færdig ved slibning med korn. Derefter sand med en mellemlang sandpapir med korn, og slut af med et fint sandpapir med korn.
  • Lim kan også fjernes med en varmepistol. Pas på ikke at svide træ, og altid skrabe op resten, som du går sammen, eller det vil hærde og være vanskeligt at fjerne.
  • Bære sikkerhedsudstyr, når arbejdet med elværktøj såsom en sander og med farvefjerner: beskyttelsesbriller, gummihandsker, robust fodtøj, høreværn, respirator (for at beskytte mod slibning støv og kemiske dampe) og tøj til at beskytte arme og ben fra stænk af stripper.
  • Hvis paint stripper får på din hud du kan ikke mærke det på tidspunktet, men det stikker og vil begynde at brænde. Vaske af straks med masser af vand og sæbe.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com