Pawpaw træ pleje i skyggen

October 22

Pawpaw træer er typisk mindre end 25 fod høje. Når der dyrkes i skyggen, disse træer bærer åbne filialer, og Greven af underekstremiteterne er mindre end værdien af højere lemmer. Derudover er bladene vandret. Hvis du ønsker din pawpaw træer skal bære frugt, skal træet være i en beliggenhed, der gør det muligt at modtage en halv dag i solskin.

Jord

En vigtig faktor i forbindelse med omsorgen for dit pawpaw træ i skyggen er at sikre, at jorden er på korrekte pH-niveau eller graden af syrer og baser. En pawpaw træ trives i jord, der har en pH-niveau på mellem 5 og 5.7, hvilket betyder, at jorden er let syrlig. At finde ud af jordens pH niveau indebærer indsamling af en stikprøve af pawpaw jord og tage det til din udvidelse kontor for at få det afprøvet. Jord testresultater viser hvad ændringsforslag skal gå i dit træ jord til at hjælpe den til at blomstre.

Vand og luft

Din pawpaw jord skal være frugtbar og veldrænet, som pawpaw træer ikke overlever i jord, der er tungt med vand og erfaring visnen når overwatered. Men jorden skal være fugtig, især under træets første to år. Vanding træet en gang hver uge, medmindre nedbør forekommer er nødvendige. Derudover behøver pawpaw træer nogle beskyttelse mod vinden. I virkeligheden, bør frøplanter beskyttes i de første par år i nærheden af en bygning eller anden struktur, der holder overskydende vind fra dem.

Gødning

Befrugtende en pawpaw træ er unødvendig under træets første år, som trærødder ikke er endnu oprettet. Derefter giver tilføje gødning til din pawpaw træ hver par uger i løbet af vækstsæsonen første halvdel træet en større chance for blomstrende. Gødningen skal være afbalanceret, hvilket betyder, at det indeholder lige store mængder af kvælstof, fosfor og kalium. I det første år er ved hjælp af en langsomme virkende organisk gødning passende.

Andre oplysninger

Pawpaw træer vokser bedst, når de er omkring 2 yards fra hinanden og ca 5,5 yards mellem rækkerne. Pawpaw træer bør imidlertid ikke længere end 30 fødder fra hinanden for bestøvning mellem to pawpaw træer skal finde sted.

Tilføje barkflis såsom rådnet gødning, forbedrer savsmuld eller halm til din pawpaw træ jord også dit træ chance for at overleve. Barkflis forhindrer ukrudt og andre græsser fra vokser i nærheden af træ, således at holde disse andre planter i at konkurrere med pawpaw for næringsstoffer og vand. Derudover barkflis hjælper pawpaw jorden bevare vand og beskytter rødderne fra varmt udenfor temperaturer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com