Hvor hen til plan en ujævn krydsfiner undergulv

October 22

Hvor hen til plan en ujævn krydsfiner undergulv

En undergulvet er overfladen nedenunder et færdigt gulv. Nogle undergulve kan være lavet af cement, men de er normalt lavet af plademateriale som krydsfiner. Du kan niveau et undergulv ved hjælp af donkrafte til faktisk løfte og re-holdning strukturen; men der er normalt en opgave for entreprenører. En lettere opklaring er at udjævne en undergulvet, ved hjælp af asfalt helvedesild til at udjævne de bakker og dale. Et undergulv, der er fladt og niveau vil forhindre revner, splits, knager og andre irriterende lyde.

Instruktioner

Identificere højt og lavt gulv

•Tie et lang stykke snor omkring et søm og hammer søm i gulvet på kanten af gulvet. Tie anden enden omkring en anden søm. Strække strengen over gulvet og hammer, søm i bare dybt nok til at holde strengen henslængt hen over gulvet. Undersøge strengen over gulvet for at identificere højt og lavt områder. Markere de høje områder ved at skrive ordet "høj" i sort markør højre på gulvet, og markere de lave områder ved at skrive ordet "low" med markør højre på gulvet. I de laveste steder, kan du skrive "meget lavt" eller "laveste område."

•Decide hvordan du ønsker at fylde i de lavere områder at udjævne gulvet. Gulvet skal være en forholdsvis flad, så der burde være om en 3/16-inch stige eller falde over et område, der dækker 8 til 10 fod. Kan du starte på et meget lavt område.

•Fyld i de lavere områder ved hjælp af helvedesild og byggeri filt. Sted helvedesild nedenunder krydsfiner. Hvis du installerer et trægulv på toppen af det, du skal bruge konstruktion følte mellem hårdttræ gulv og krydsfiner undergulvet, hvis det ikke er stadig helt niveau. Brug dit niveau, mens du arbejder rundt på gulvet til at sikre, at du aften ud på undergulvet. Lavere områder kan kræve mere helvedesild eller overlapning af helvedesild til at opnå den rigtige højde.

• "Tørre pasform" krydsfiner på plads først ved at gå på det, mens en assistent bruger plan for at sikre gulvet er selv. Fastgør 3/8-tommer krydsfiner til overfladen ved hjælp af 2-tommer eller 2,5-tommers undergulvet skruer. Placere skruerne ca hver 12 til 14 inches og om én gang hver square til fods langs omkredsen. Tilslut skruerne til strøer som ofte, som du kan.

•Constantly tjek jævnhed af gulvet med dit niveau og sikre, at enhver sømme mellem stykker af krydsfiner ikke skaber højderygge. Stagger skrue ind i leddene på den lange kant af undergulvet. Gentag trin 3 til 5 i hele resten af gulvet.

Tips & advarsler

  • Helvedesild og/eller byggeri filten bør fjerne lufthuller mellem det oprindelige undergulvet og yderligere 3/8-tommer krydsfiner undergulvet. Det er vigtigere at undergulvet er fladt end helt niveau. En meget lille hældning af 3/16 inches eller mindre over et areal på 8 fod bør ikke kunne påvises. Hvis du installerer trægulv på tværs af strøer, bør det yderligere styrke den samlede gulvets overflade.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com