Ofte stillede spørgsmål for at installere en træ privatliv hegnet

October 23

Ofte stillede spørgsmål for at installere en træ privatliv hegnet

En træ privatliv hegnet giver mulighed for boligejere til at slappe af i deres baghave i fred. Men installation af en af disse hegn, og erhverve de tilladelser, der kræves hertil, rejser en række spørgsmål. Husejere har brug at forstå, hvilken type af hegnet de får lov til at bygge, hvor de kan placere det og hvordan det skal installeres.

Hvilke tilladelser har jeg brug for?

Flere kommuner kræver boligejere til at ansøge om byggetilladelser, før du installerer et hegn. Inden du sætter op dit hegn, bør du tjekke med din kommune. Hvis du ikke gør det, kan kommunen kræve, at du til at tage ned dit hegn, efter du har brugt meget tid og penge du installerer det. De fleste gange, kræver at få en tilladelse lidt mere end en check--mest kommuner afgift for deres bygning tillader-- og en beskrivelse af hvilken type hegn du installerer. Du kan også nødt til at give en plan. Du kan derefter vise kommunale tjenestemænd nøjagtigt, hvor dit hegn vil gå.

Hvor kan jeg sætte min hegn?

Du kan være nødvendigt at rådføre sig med din ejendom undersøgelse, som du skulle have modtaget, da du købte dit hjem, for at finde ud af, præcis hvor din ejendom line ender og dine naboer begynder. Lovligt, kan du kun installere dit hegn på din ejendom line. Hvis du taler med dine naboer før du installerer dit hegn, kan du muligvis få deres tilladelse til at installere en del af din nye privatliv hegn på deres ejendom line. Sørg for, men for at forklare klart til dine naboer hvilken slags hegn, herunder dens højde, du installerer.

Hvem vil installere min hegn?

Installerer et træ privatliv hegnet er både tidskrævende og dyrt. Du vil derefter nødt til at beslutte, om det er et projekt, kan du gøre på din egen med nogle hjælp fra familie og venner eller om det er et job, som du har brug for at ansætte en professionel entreprenør til at tackle. Hvis du går ruten entreprenør, ved, at det kan koste mere end $1.000 til at ansætte nogen til at installere en træ privatliv hegnet afhængigt af størrelsen af hegn. Husk også at installere et privatliv hegn ikke er en enkel opgave. Du bliver nødt til at være præcis i dine målinger og installere hegnet kan tage lang tid.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com