Hvordan til at løsrive dobbelt - Hung Windows

October 24

Dobbelt - hung windows holde for en række årsager, herunder maling, snavs og vejr. Hvis du mener fugtighed til at være skyldige, vente, indtil luftfugtigheden er lavere og prøve at åbne vinduet igen. Hvis det stadig ikke vil åbne, kan du løsrive dit dobbelt - hung vindue med en blid berøring, to timer og en samling af nyttige værktøjer. Hvis træet pauser eller Splinter mens du arbejder, kan det dog tid til at handle i din gamle windows for nyere modeller.

Instruktioner

•Score sømmen mellem den rude indramme og skærf fra inde ved hjælp af en hobbykniv. Kile bladet af en spartel i sømmen og bruge en hammer til at forsigtigt trykke blade af spartel omkring hver kant af rammen og skærf.

•Carefully kile et brækjern under vindueskarmen i et hjørne af vinduet. Placer en blok af træ under brækjern, mens du arbejder. Dette vil forhindre brækjern mod skadelige vindueskarmen. Brug gearing af brækjern til at løfte skærf fra det ene hjørne af vinduet til den anden.

•Åbn vinduet og undersøge alle komponenter. Ren enhver snavs oprustning og sand væk overskydende maling. Repaint slebet områder for at forbedre udseendet af vinduet og forebygge fremtidige problemer.

•Applicer paraffinvoks til vinduets spor til at holde det bevæger sig jævnt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com