Tidlige forårsblomster i New England

October 25

Tidlige forårsblomster i New England

Blomster af en New England foråret overmande smeltende sne og mudret jord at meddele ændringer af sæsonen med lyse muntre farver. Velkommen synet af miniature til store blomster vokse fra vilde planter, etårige planter, buske og foråret pærer.

Foråret løg og knolde

De tidligt blomstrende blomster i foråret pære haven er de første forårsblomster, der er bemærket i New England. Crocus ofte brast gennem sne og blomstre i April. Tulip, påskeliljer og hyacinth følg snart thereafte. Iris blomstrer vises i maj og begyndelsen af juni.

Vilde blomster

Den hvide og lilla trillium er tidlige forårsblomster, der vokser vildt i skovbevoksede områder. Almindeligt kendt som "Stinkende Benjamin", lilla trillium er synlige i skyggerne under træerne i maj. Petal-mindre med cremefarvede filamenter og gule støvknapper af gyldne segl blomstrer i April eller maj blomst. Lugtende skunk kål blossom, vilde violer og Dame Hjemmesko dyrkes langs vandløb, flodbredder og træbevoksede områder.

Buske og stauder

Lilla, rhododendron, falsk orange, spirea, forsythia og azalea buske er forår-blomstrende buske og træer i New England. Pansies og Johnny Jump-ups opstår tidligt i forårssæsonen, som gør pæon planter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com