Sygdomme, der virkning Thuja Green Giant stedsegrønne træer

October 27

Sygdomme, der virkning Thuja Green Giant stedsegrønne træer

Thuja Green Giant evergreen træet, også kaldet den grønne gigant arborvitae, er en særskilt og problemfri landskab plante. Denne høje stedsegrønne hjælper med at gøre et landskab let at vedligeholde.

Beskrivelse

Den grønne gigant arborvitae kan vokse til 60 fod høje og sprede 12 til 20 fod. Dens vækstrate er et til tre fod per år. Resterende grønne året rundt, bærer Thuja Green Giant kegler, der er omtrent en halv-tomme i længde.

Skadedyr og sygdomme

Thuja Green Giant er næsten skadedyrs- og sygdomsbekæmpelse gratis, og hjorte har tendens til at undgå at spise grønne gigant. Den grønne gigant arborvitae er en ekstremt ubekymrede plante, ifølge den amerikanske nationale Arboretet.

Forhold, der påvirker grønne gigant negativt

Mens den grønne gigant arborvitae har lidt problemer med skadedyr og sygdomme, omfatter problemer af Thuja Green Giant vind skader, især når planterne er unge. Tunge sne belastninger kan også beskadige unge Green Giants, og salt spray tolereres ikke godt.

Ordentlige betingelser for Thuja sundhed

Arborvitaes generelt lide frugtbare, veldrænet jord, men er meget tilpasningsdygtige. USDA hårdførhed zoner 5, 6 og 7 er bedst, og dit Green Giant skal mindst 4 timer af direkte sollys om dagen. Plantning under de rette betingelser sikrer, at ethvert anlæg vil være i stand til at modstå skadedyr, sygdomme og dårlige vejrforhold, bedre.

Anvendelsesmuligheder for Thuja grønne gigant

Thuja Green Giant gør en stor hemmelig raster når plantet i træk med flere andre Green Giants.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com