Sådan Beskær potteplanter Mums

October 27

Sådan Beskær potteplanter Mums

Potteplanter mums, også kaldet haven mums eller haven krysantemum, tilføje muntre steder af farve til porches, dæk og terrasser. I løbet af efterårsmånederne kan potteplanter mums lysne op landskaber, der begynder på udkig træt efter sommeren vækstsæson. Pleje af potteplanter mums hele sommeren at gøre dem sund og levende. Beskære potteplanter mums, som de vokser overalt i forsommeren at tilskynde busket og fuld vækst, at planterne mere attraktiv. Du bør beskære mums, når deres laterale grene bliver omkring 4 inches lang.

Instruktioner

•Trim 4-tommer stængler med sakse, eller Knib dem ud med tommel- og pegefinger til at fjerne stilken tips. Trim hvert 4-tommer stilken på et blad node (krydset hvor bladene slutte sig til stilken) til at lade to til tre blade tilbage på stænglen.

•Sæt tips du fjerne i en spand til bortskaffelse. Efterlad aldrig plante affald på jorden omkring en potteplante, da dette kan føre til sygdom.

•Fortsæt beskæring eller klemme de indkapslede mums i hele juni og juli for at fremme laterale vækst. Stop beskæring af midten af juli til at sikre, at du ikke fjerner knopper, der vil blomstre i det tidlige efterår.

Tips & advarsler

  • Plante mums i slutningen af foråret eller forsommeren til visning i fall.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com