Rammeløse bruser døren sikkerhed

October 27

Rammeløse bruser døren sikkerhed

I en artikel på webstedet MSNBC rapporterede Bob Sullivan på sin skræmmende oplevelse med en rammeløse brusedøren, hvor glas i døren opløst mens han var ved at nå til et håndklæde efter et brusebad. Efter at få lægehjælp, han kaldte fabrikanten og lærte, at på trods af møde føderale, statslige og lokale bygningsreglementer, dens rammeløse glasdøre havde knust før – uden grund og uden varsel. Sullivan var nødt til at tænke længe og hårdt om at erstatte døren med en anden rammeløse model. Du kan stå over for den samme beslutning, så undersøge fordele og ulemper før du bestiller.

Kontakt Consumer Product Safety Commission

Check med Consumer Product Safety Commission, eller CPSC, for at opdage eventuelle klager, det har på fil om hændelser, der involverer rammeløse døre til brusekabiner. Disse klager er registreret og spores af agenturet. Du kan også finde ud af om døren du tænker på at købe – eller brusebad døren selskabet--nogensinde har været genstand for en tilbagekaldelse. Få yderligere oplysninger og statistikker vedrørende rammeløse bruser produkter via CPSC nationale elektroniske skade overvågningssystem.

Lære om glas temperering

Når brusebad dør glas er hærdet, ændrer dets trækstyrke – den obligation, at resultaterne når glasset opvarmes under fremstillingsprocessen – styrken af materialet. Hvis du rammer hærdet brusedøren i midten med din hånd eller et objekt, er der kun en lille chance for det vil splintre fra slag. Men fordi tempereringsprocessen blade sider af glasdøren sårbare, der er en større chance for, at den samme slag kan forårsage en pause hvis du strike bruseren døren på side.

Periodiske bruser inspektioner

Gøre det en praksis at undersøge kanterne af din rammeløse brusedøren jævnligt. Se efter revner, små brud og revner i glasset. Selv en lille chip kan underminere brusedørens integritet. Som bil vindue pletter, at morph til sprawling revner, kan bruser døren revner starte en kædereaktion af yderligere skader. Holde øje med døren hardware, også. Gummipropper og kanaler, holde glidende rammeløse døre på sporet kan blive kompromitteret, hvis de kommer i kontakt med forhindringer. Udstede forældrenes advarsler til børnene og personalet om de farer, der kan skyldes smækker eller hamrer frameless glas døre til brusekabiner.

Overveje bruser bruger(e)

Knust hærdet glas er ikke den eneste sikkerhed bekymring, hvis du vælger en rammeløse brusedøren. Skader som følge af faldende i døre også udgøre en alvorlig fare, især for skrøbelige mennesker, der kan glide og falde ind i døren. Derfor rådgiver Donald Mays, senior director for produktsikkerhed og tekniske retningslinjer for EU 's forbrugere, at holde glas døre til brusekabiner ud af boliger for ældre. Hvis en rammeløse brusebad døren er matteret snarere end gennemsigtige, det er mere sårbare over for brud og bryde, så hvis du har et valg mellem to, kan du vælge den gennemsigtige dør hvis sikkerhed er en bekymring.

Opretholde et sikkert miljø

Hold altid en tyk håndklæde, inden for rækkevidde når din bruser har en frameless dør så håndklæde kan være smidt på gulvet og over brudt eller knust glas omgående at oprette en sikker exit route. Regelmæssigt kontrollere hængsler så de ophold sikker og erstatte sæler, hvis de begynder at smuldre. Undgå installation en "sikkerhed bar" hvor som helst på en rammeløse brusedøren. En enkelt person at lægge sin fulde vægt på den vedhæftede fil kan fraktur hele døren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com