Sådan installeres PVC beklædning

October 28

Sådan installeres PVC beklædning

PVC beklædning er en type af indvendige eller udvendige sidespor eller væg dækker fremstillet af plast polyvinylchlorid. Det er fuldt vejrfast, forholdsvis let at installere og ofte billigere end træ eller aluminium. En anden fordel ved PVC beklædning er dens holdbarhed; det bevarer sin farve og færdig i år. PVC beklædning tilbyder også god fugt og UV-beskyttelse og en foranstaltning af varmeisolering. Den mest almindelige type af PVC beklædning installation er for brusebad omgiver.

Instruktioner

•Skru træ batten brædder skåret til at passe vandret langs bunden af overfladen du vil blive dækker, ved hjælp af en skruetrækker.

•Skru i træ batten boards vertikalt 2 fødder fra hinanden op til toppen af overfladen. Skær dem med en træ sav til at forlade en 2-tomme plads øverst til en anden række af horisontale batten bestyrelser.

•Skru i træ batten brædder skåret til at passe vandret langs toppen af overfladen.

•Klippe først række og alle efterfølgende rækker af beklædning med et puslespil til at passe de horisontale dimensioner af overfladen.

•Nail medfølgende flange for den første række af beklædning til bunden batten bestyrelser gennem den udpegede sømning område med en hammer, og skub den første række af beklædning på flange, der fulgte med beklædning kit. Flange giver en måde at knytte den første række af beklædning til nederste lægte uden at skulle søm gennem en del af beklædningen, der forbliver synlige. Efterfølgende beklædning paneler vil være naglet gennem den øverste, som derefter er dækket af overlappende bunden af den næste række.

•Nail toppen af den første række af beklædning til lodret batten bestyrelser.

•Sæt den anden række af beklædning så at det overlapper området sømning i første række, derefter søm til lodret batten bestyrelser gennem det øverste område skal være omfattet af den næste række. Fortsætte dette, indtil du har nået toppen af den overflade du dækker.

•Nail medfølgende flange for den horisontale trim til den øverste vandrette batten bestyrelser, så hænge vandret trim, skåret til at passe, langs flange til at dække området sømning af den øverste fulde række af beklædning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com