Om Wireless Home Security

October 28

Trådløs sikkerhedssystemer fordel for boliger, der ikke allerede har de nødvendige kabler i stedet for et hjem sikringssystem. De er også et godt valg for folk, der ikke kan tilbringe tid eller penge til hårdt-wire et hjem. Trådløs hjem sikkerhed kits koster kun et par hundrede dollars og give så meget overvågning og sikkerhed som en kabelforbundet system. Hvis en trådløs startpakke ikke behøver heller overvåge hele huset, kan du føje sensorer, som skulle give mere beskyttelse til din familie og ejendele.

Sådan fungerer det

Et trådløst hjem sikringssystem består af et Kontrolpanel og fjern sensorer, der registrerer radiofrekvenser. Kontrolpanelet stik til telefonlinjen via telefonstikket og til en stikkontakt. Sensorer sidde rundt i huset i de områder, du planlægger at overvåge. Sensorerne registrerer typisk bevægelse eller kontakt. Kontakt sensorer består af to stykker--en sender og en magnet--at forbliver i kontakt på en lukket dør eller et vindue. Hvis de to stykker adskille, som når en dør eller vindue åbnes, indtægtsførsel handlingen alarmen. Remote sensorer sync med kontrolpanelet system, som kan sætte og deaktivere alarmen. Når alarmen udløser, kontrolpanelet kan ringe op til din telefon.

Installation

Kontrolpanelet system sidder normalt i en høj trafik område af huset. Dette er af to grunde: det sikrer du huske at indstille alarmen hver dag og det garanterer du høre sirenen, når alarmen går i gang. Kontrolpanelet sættes i en stikkontakt, med mulighed for at køre wiren gennem en væg, så en indbrudstyv ikke blot snip wiren. Kontrolpanelet skal også stikket i et telefonstik. Kontakt sensorer sidde på døre eller Vinduer, med ét stykke tilslutning til døren eller skydedøre glas vindue og den anden tilslutning til ruden væg eller vindue. Disse sensorer registrerer ofte røg og andre farer. Bevægelsessensorer sidder typisk i de øverste hjørner af vægge til at give mulighed for et stort "visning" område. Hvert system har sit eget sæt af instruktioner til, hvordan du synkronisere enheder, så bør du læse hele vejledningen når i første omgang at oprette systemet.

Fordele

Trådløs hjem sikkerhedssystemer er meget nemmere at installere end Kabelforbundet systemer, især hvis dit hus ikke er pre-kabel. Trådløse systemer kræver ikke en professionel for opsætning, så du kan spare en betydelig mængde af penge i installationen. Du behøver ikke ledninger gennemkører dit hjem og dine vægge vil forblive intakt--opretholde æstetik af din Boligindretning samtidig beskytte dine værdigenstande.

Overvejelser

Før købe og installere et trådløst hjem sikringssystem, overveje et par ting. Afgøre, om dit hus er allerede pre-kabel til en sikringsordning; Hvis det er, overveje at tage fordel af ledningsføring allerede på plads. Overvej dit budget for et sikkerhedssystem. Trådløse systemer kommer i alle prisklasser, og bestemme, hvad du realistisk kan tilbringe indsnævrer søgningen betydeligt. Jo større huset, dyre system - som du skal bruge flere sensorer til at dække et større område. Overveje, om du vil koble en selvstændig installeret trådløst system med professionel overvågning af hjemmet; professionel vagtselskaber er trænet til at reagere hurtigt på en registrerede trussel.

Professionel overvågning

Mens ikke er nødvendigt, kan du leje tjenester for et hjem vagtselskab. Disse tjenester fungerer sammen med din trådløse system. Det trådløse system lader dig programmere kontaktnumre af vagtselskab i Kontrolpanel, ligesom du programmere dit eget nummer. Når alarmen går, vækker det den virksomhed, hvor personalet kontakter myndighederne for dig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com