Hvordan man Refinish ceder dæk

October 28

Hvordan man Refinish ceder dæk

Cedar er en langvarig, naturligvis interessant træ skal bruges til et dæk, men over tid, træ svinder til en kedelig grå. Mug og skimmel i skyggefulde områder af dækket kan plette træ med grønne pletter, der er vanskelige at fjerne. Negle arbejde sig ud af sted, og dækket mister lidt af sin charme. Dog kan du gendanne din ceder dæk til dets tidligere storhed i en enkelt weekend.

Instruktioner

•Hammer ned enhver negle, der er rejst fra dæk boards, indtil de flugter med gulvet.

•Mix pulver af ilt blegemiddel med vand i en blanding spand. Rør rundt indtil pulveret er opløst. Undlad at bruge klor blegemiddel. Ilt blegemiddel er sikkert for planterne omkring dæk når skylles af.

•Pour blegemiddel over farvede områder af dækket efter behov og krat træ med en soft-til-medium krat pensel. Ikke krat for hårdt, fordi du kan beskadige træets overflade. Tillad blegemiddel til at fjerne pletten i stedet for at skrubbe.

•Rinse dæk med en vandslange til at fjerne blegemiddelopløsning. Tillad træet at tørre efter skylning.

•Pour vand fugemasse eller cedar pletten i maling bakke. Brug der er specielt fremstillet til cedar for de bedste resultater. Dukkert pensel i magasinet og male skinner og spindler først. Derefter male revner mellem hvert bord i stueetagen dæk.

•Drej paint roller i fugemasse eller pletten og roll produkt på tværs af hver bord i stueetagen dæk genpåfyldning maling bakke efter behov. Tillad produktet til at tørre helt, efter fabrikantens anvisninger. Følg med en anden frakke, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Til at fjerne en olie-baserede fugemasse før rengøring og genlukning eller farvning dæk, sand den deck overflade med en medium-sandkorn sandpapir ved hjælp af en power sander. Sænk negle i gulvet inden slibning. Flytte sander langsomt hen over dækket, ser for tegn på skade. Følg medium-sandkorn sandpapir med en bøde-grus før rengøring.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com