Hvordan til at holde køligt i en Trailer hus

October 28

Hvordan til at holde køligt i en Trailer hus

Holde cool i en trailer hus kan undertiden være vanskeligt i sommermånederne, især hvis du bor i et varmt klima. Ofte trailere er ikke så velisolerede som almindelige huse, så solens varme kan nemt oprette ubehageligt varme temperaturer inde. Heldigvis er der et par muligheder, som de fleste mennesker kan implementere for at afkøle deres trailer og opretholde mere behagelige levevilkår.

Instruktioner

•Forbind-Tag din trailer med en reflekterende tag belægning. Fleste af ultraviolette stråler, at opvarme et hjem kommer gennem taget, så ved hjælp af en reflekterende belægning vil effektivt afspejle en procentdel af solens stråler ved hjælp af aluminium granulat. Disse er tilgængelige på de fleste hjem og haven butikker og varierer i pris. De højere slutprodukter typisk indeholder mere aluminium granulat og den nederste ende indeholde mindre.

•Paint udvendige vægge en lysere farve. Det er ikke så vigtigt som tag farve, men jo mørkere dit hjem vægge er betyder de mere ultraviolette stråler vil trænge ind. Så hvis dit hjems ydre er mørke, overveje at male den hvid eller en lys creme farve til at afvise solens stråler.

•Purchase nogle hvide vandrette persienner eller gardiner til at placere på din windows. Mange ultraviolette stråler er filtreret i gennem vinduer, så installere disse vil betydeligt køle din trailer.

•Purchase nogle solar skærme til din windows. Disse er nemme at installere og medvirke til at reducere solens genskin, som vil sænke den indvendige temperatur.

•Purchase en aircondition enhed eller fans. Disse er en mere indlysende mulighed og er mindre energieffektive. Dog vil de bidrage til at dramatisk sænke dit hjems temperatur.

•Plant træer på øst og vest sider af din trailer. Dette er en naturlig måde at blokere solen og hjælpe miljøet på samme tid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com