Hvordan man kan sætte hønsenet på en Vinyl hegn

October 29

Hvordan man kan sætte hønsenet på en Vinyl hegn

Vedhæfter hønsenet på en vinyl hegn kan sikre små kæledyr, hvalpe, små hunde og katte, i din værftet. Det kan også holde små skadedyr som kaniner og bæltedyr ud af din værftet eller haven, så de kan anrette ødelæggelse. Hønsenet er ganske stærk, og fås galvaniseret eller belagt i forskellige farver af vinyl. Handlende sælger ruller i flere længder der passer til dine behov.

Instruktioner

•Start i det ene hjørne af vinyl hegn og opløftningen hønsenet, så udgangen du bruger kommer ud roll ved siden af hegnet. For eksempel, hvis du starter på en venstre hjørne og arbejder mod højre, roll hønsenet skal vende unrolls mod uret som det er. Hvis du starter på et højre hjørne og arbejder mod venstre, roll bør dreje med uret, da det er unrolls.

•Klap hønsenet rundt om første hjørne sende af vinyl hegn, så enden er midtvejs på den side, vinkelret på den side, du arbejder på. Hæft hønsenet til hjørne post, begyndende med den nederste kant på jordoverfladen. Fortsætte hæftning wire opad ca hver 3 inches på den øverste kant af ledningen. Bruge galvaniseret hæfteklammer, som vil ikke rust og vil holde hegnet på plads meget længere end standard hæfteklammer.

•Unroll hønsenet forbi den næste vinyl hegn post og trække tæt ved hånden. Korte ledning til post, startende fra bunden og arbejde dig vej op til toppen af hegn mens du trækker det lærte på hver korte.

•Fortsæt omkring hegnet linje på denne måde.

Tips & advarsler

  • Installation af hønsenet på et hegn er lettere, hvis der er to mennesker; man kan oprulle hegn og trække det stramme, mens den anden hæfteklammer det stillinger.
  • Et hegn båre vil bøje sekskanter i hønsenet, forårsage hegn til at være ujævnt og svække den.
  • Standard størrelse hønsenet er fire fod høje. Hvis du kræver en højere hegn, tilføje en anden række, der overlapper først af t3 inches øverst. Dette vil sikre stabilitet af hegnet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com