Pool Deck vedligeholdelse

May 8

Pool Deck vedligeholdelse

Eje en pool kommer med vedligeholdelse ansvar, især hvad angår pool dæk. Over tid, vil regn, sol, fodspor og kemikalier i bassinvandet bære ned overfladen af din pool dæk. For at holde det i top-notch betingelse, være sikker på, du ved, hvordan til at vedligeholde det selv, og når at hyre en professionel. Konkrete pool dæk kræver mindst vedligeholdelse og træ dæk har brug for årlige pleje.

Konkrete Pool dæk

Ifølge All-ting-beton, beton pool dæk behøver ikke megen vedligeholdelse, men at holde en frakke af sealer på dem er vigtigt. Sealer holder noget pyntelisterne betonoverfladen, så det forhindrer pletter og holder overfladen fra at få slidt af vejr eller pool kemikalier. Ideelt, en sealer anvendes hver tre til fire år. Bruge akryl sealer på en ren, tør dæk.

Træ dæk

Træ pool dæk skal årlige pleje og opmærksomhed. Pool vand og vejr kan forårsage dæk forværres. Ideer til dæk design siger udvidelse og sammentrækning af træ forårsaget af fugt kan gøre boards split eller warp og skruer pop. For at forhindre rådner op, skal du rutinemæssigt feje vandpytter, blade og snavs fra dækket. Årligt inspicere pooldækket for insekter og rådnende bestyrelser og bløde pletter. Erstat beskadigede boards med nye.

Når rengøring en træterrasse, brug en renere udviklet specielt til dæk. Spray off renere med en højtryksrenser til at fjerne den dybeste snavs og skidt, der måske har kilet sig i træet. Ikke pres vask stærkt; en lys spray vil fungere fint. Hvert år bruge en blegemiddel, efterfulgt af en ny plet eller finish til yderligere beskyttelse af træ fra vejr og vand.

Konsultere en professionel

Hvis en pool dæk har været forsømt, kan det være bedst at konsultere en professionel. Helt råddent dæk skal udskiftes. Fagfolk vil have adgang til høj kvalitet rengøringsmidler, at enkeltpersoner ikke kan opnå, og fordele vil bruge kommercielle airless sprøjter og professionelt tryk skiver for en ensartet anvendelse. Altid har entreprenøren kontrollere din pool dæk grundigt før vi giver et tilbud på prisen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com