Sådan tilsluttes en kæde på en lille Cement Mixer

May 9

Cement-blandere er nyttige ting, hvis du har en. De kan blande nok cement for de fleste små projekter rundt omkring i huset. Hvis du blander nogen form for cement, dette er en af de bedste maskiner du kan have for den simple grund, det vil hjælpe dig med at undgå opslidende arbejde. Når du placerer de rigtige ingredienser til mixer og tænde den, er den hårde del overstået. Du dumpe ingredienserne i en trillebør og tage blandingen, hvor det er nødvendigt; de vil kræver lidt vedligeholdelse.

Instruktioner

•Løsn og fjern tre af fire bolte, der holder motoren på sin base, ved hjælp af en skruenøgle. Dette giver mulighed for motoren at dreje nok til at flytte det til at tillade kæden sættes på tandhjulet.

•Sæt kæde over det store tandhjul på bagsiden af mixeren. Dette er den største tandhjul og vil blive direkte bag den skål.

•Sæt kæde over de små tandhjul på motoren. Trække motoren tilbage til den oprindelige position. Placere en bolt i en af de forreste huller på motoren og spænd det ned med skralde. Placer den anden bolt i den anden forreste hul og stramme det ned. Læg den sidste bolt i det åbne bagerste hul og stramme den.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com