Rengøring Tjekliste for en tjenestepige

October 30

Rengøring Tjekliste for en tjenestepige

Rengøring din house regelmæssigt er vigtigt for dit helbred, da det hjælper til at slippe af støv, snavs og allergener, men det kan nogle gange være en akkord. En maid kan hjælpe med at rense dit hus og holde det pænt, især hvis du ikke har tid, eller hvis du er fysisk i stand til at rense det selv. Oprette en rengøring Tjekliste for din pige hjælper med at sikre, at hun dækker alt i dit hjem, der har bør for rengøring og nogle organisering.

Entryways og trapper

Vi forsømmer ofte rengøring entryways og gangarealer, fordi vi ikke virkelig bruger en masse tid i dem. Disse kan samle støv og snavs over tid. Ting at medtage i din checkliste for pigen at gøre er at tørre inde og uden for hoveddøren, fjerne spindelvæv og moppe gulve, herunder de trappe og trapper skinner. Hvis du har en tæppebelagt forstuen, skal støvsugning. Lamper er at blive visket ren. Hvis du har et skab i forstuen, kan indvendigt støvsuges eller mopped så godt.

Køkken og vaskerum

Køkken og tøjvask værelset kan altid bruge en god rengøring og en smule af organisering. Køkken rengøring liste bør omfatte, og sørg for komfur, undersiden af brændere og vifte toppen, ovnen stativer og kontrol drejeknapper er ren og fri for olie og fødevarer partikler. Retter kan have skylles og anbringes i opvaskemaskinen og/eller fjernet fra opvaskemaskinen. Mikroovnen er til at blive renset--både udvendigt og indvendigt-- og det er nok en god ide at rengøre og organisere køleskab og fryser, især æg stativer, ice bakker og dørhåndtag. Kabinetter og bordplader er skal tørres rene, pantries organiseret, trash bragt uden for og gulvet skal være mopped eller støvsuges. Tøj skal være vasket eller foldet. Lint er at blive fjernet fra den tørretumbler lint fælden og kan du har vaskeri værelse etager mopped så godt.

Stue og spisestue

I stue og spisestue, kan du pigen at støv spindelvæv og støv alle møbler. Dit hjemmeunderholdningscenter--som dit tv og elektronik - er at være støves, også. Glas døre fører til en terrasse og Vinduer skal renses også. Enhver kan nås lamper og sokler skal blive visket ren. Område tæpper og pyntepuder indsamle en masse støv over tid og kan træffes uden for at være afsluttet. Vakuum og/eller moppe gulve i både stue og spisestue.

Soveværelse og badeværelse

Glem ikke at have pigen ren soveværelse og badeværelse. Et soveværelse kan støvsuges eller mopped og alle møbler i soveværelset skal være afsluttet. Kan du har inde i dit skab tilrettelagt så godt. Dine lamper og windows muligvis blive visket ren, og kan du have pigen gøre din seng eller erstatte dit sengetøj. I bruseren er det vigtigt, at pigen rent bruser, håndvask og toilet og for at tørre køkkenbordet ren. Badeværelse inventar og spejl skal tørres rene også og kan du din Medicinskab organiseret. Dine håndklæder er til at blive hængt eller foldet pænt. Badeværelset kan også mopped eller støvsuges, spindelvæv støves fra hjørner og lamper visket ren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com