Sådan Sand gips vægge

October 30

Sådan Sand gips vægge

Velpræserverede ældre huse er ofte karakteriseret ved deres glatte gips vægge og smukke, detaljeret crown gulvprofiler. Desværre, ældre gips er mere modtagelige for revner og smuldrer og derfor mange boligejere vælger erstattes gips gips, snarere end virksomhed opgave at lappe og reparere beskadigede gips. Erstatte gips med gipsvæg vil ofte kræve fjernelse af de oprindelige facondele, som kan fjerne nogle af hjemmets gammeldags charme og er ikke altid nødvendigt. Gips reparationer kan udføres nemt ved en novice.

Instruktioner

•Evaluate reparation projekt til at bestemme, hvad der kræves. For løs eller sagging gips, sikre gips ved at skrue gips skiver til løs steder med Boremaskinen. For små huller, klart løs puds og rense området.

•Efter løs puds er fastgjort til lats, sted selvklæbende drywall tape over skiver og bruger en spackle kniv, anvende fælles sammensatte over båndet, holde sammensat så glat som muligt. Hvis drywall tape ikke har klæbende, Påfør et tyndt lag af fælles sammensatte til område, placere tape over skruer og skiver, og anvende en anden lag på toppen.

Større huller muligvis blive udvidet i en firkant og fyldt med gips. Tape over drywall skruer og omkring kanterne af drywall og spackle.

For små huller, skal du placere mesh eller gips tape over hullet. Hvis hullet er for stort til tape, skåret en maskepletten størrelse, anvende et tyndt lag af fælles sammensatte på væggen omkring hullet, og Placer trådnet over området. Anvende et andet lag af fælles sammensatte over toppen.

For revner, skal du placere mesh eller gips tape over knæk og spackle med fælles sammensatte.

•Wait for fælles stof til at tørre helt. (Farve vil ændre fra bleg grå til hvid.) Sand let ved at gnide slibning blok jævnt over den lappet overflade. Anvende en anden frakke af fælles sammensatte.

•Sand let og anvende et tredje lag, når det andet lag af fælles sammensatte er tørt.

•Sand med fine slibning blok en gang den tredje og sidste lag er tørret.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller og ansigtsmaske mens slibning eller rydning af løs puds.
  • Anvende lag af fælles sammensatte så gnidningsløst som muligt. Dette giver mulighed for lettere slibning og mindre lag af fælles sammensatte til at dække ufuldkommenheder.
  • Før maleri reparerede gips, Påfør et lag primer.
  • Gips skiver kan være svært at finde. Køb kan online være den bedste løsning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com