Hvordan man kan sætte Side skjolde på recept briller

October 31

Side skjolde, også kaldet sikkerhed skjolde, er stykker af plast, der er normalt lavet af en klare eller uigennemsigtige polycarbonat materiale og bruges på recept briller til at beskytte øjne og ansigt. Skjolde er tilgængelig som slip-on, snap-on, clip-on eller permanent anbragt. Forstå hvordan man kan sætte sikkerhed skjolde på dine briller vil sikre du iført dem ordentligt.

Instruktioner

•Grasp ramme ved at holde forreste del af rammen i den ene hånd. Det er nemmest at holde rammen i hånden mindre-dominerende, så hvis du er højrehåndet, skal du holde rammen med din venstre hånd. Hvis du er venstrehåndet, holde rammen i højre hånd.

•Skub slip-on sikkerhed shield op i templet, del af den ramme, der går over øret, threading slutningen af templet gennem den spalte på sikkerhed shield. Templet er gevind gennem den første spalte og derefter ud af andet. Skub skjoldet op templet hele vejen til forreste del af rammen.

•Beskyttelseshætte til at klikke de clip-on eller snap-on skjolde på plads ved at placere skjoldet ved siden af det udvidede templet som du holde rammen med anden hånden. Skjoldet vil have en lille rim eller lip langs begge kanter af indersiden. Tillægge tempel med en snapper bevægelse, tvinge templet i randen på bagsiden af skjoldet.

•Skru en permanent anbragt sikkerhed shield i rammen af foring op skrue i skjoldet side med hul på rammen. Permanent side skjolde kun arbejde med sikkerhed rammer designet til at blive matchet med denne type af sikkerhed shield.

•Kontrollér, at du bruger den korrekte sikkerhedsstandard for sikkerhed shield. Der er forskellige tykkelser og slagfasthed i forskellige materialer. De fleste industrielle sikkerhed skjolde er mærket med en indgraveret "Z87.1" eller "Z."


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com