Sådan tilføjes en Cleanout dør til en murværk skorsten

November 1

Installere en cleanout dør på ydersiden af din skorsten giver klare dig adgang til bunden af skorstenen til at fjerne aske og sod. Hvis din skorsten ikke har i øjeblikket en cleanout dør, er det nødvendigt at skabe en åbning i siden af skorstenen. Typisk, en cleanout åbning er nær bunden bunden af skorstenen. Den mest tidskrævende del af installationen er skære et nyt hul; Det kræver nogle boring og skår væk af murværket.

Instruktioner

•Wait til skorstenen køle helt af før opskæring eller installerer cleanout døren. Placer døren mod bunden af skorstenen, 8 inches fra jorden eller gulvet. Spore omkredsen af dørkarmen ind på skorstenen med en blyant.

•Drill huller på indersiden af hvert hjørne med en 1/2-inch-diameter, 18 tommer lange murværk bit og hammer drill. Bore huller på hver side af hjørnet huller, 1 tomme fra hjørnet huller.

•Fortsæt bore huller 1 tomme apart en alle fire sider af vektoriseringen. 18-tommer lange bit vil bore gennem murværket og ler flise af skorsten liner.

•Sæt kanten af kolde mejsel mellem plads af to huller og hanen slutningen af mejsel med en hammer. Mejslen vil buste gennem murværk langs linjen mellem hullerne. Fortsætte mejsling gennem mellemrummene mellem huller indtil hele åbningen er skåret ud fra skorstenen. Bortskaffe brudt murværk og ler flisebelægning, mens du arbejder.

•Mix mørtel og vand i en spand efter anvisningerne på posen, mørtel. Konsistensen skal være som en tyk suppe. SCOOP nogle mørtel på en murske og placere en selv 1/4-inch lag på bunden af skorstenen åbning.

•Sæt endnu et lag af mørtel langs den øverste flange af cleanout døren ramme med murske. Indsæt cleanout døren ind i åbningen, indtil døren er flush mod skorstenen. Kile en blok af træ mod jorden og i midten af døren for at holde døren på plads indtil mørtel helbredelsesmetoder.

•Applicer en 1/2-inch perle af varme-resistente caulk langs kanten af døren og skorstenen med en caulk pistol engang mørtel sæt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com