Sådan Clean emalje gryder

November 2

Emalje gryder består af en nonstick belægning, der er lag oven på en metal ligesom stål eller støbejern. Emaljen er hvad gør gryder skinnende og forhindrer metal fra siver ind maden mens madlavning. Selv om visse forholdsregler bør tages til at sikre, at Potter ikke er beskadiget, med ordentlig rengøring emalje Potter skal vare meget lang tid.

Instruktioner

•Wash emalje gryder i varmt, sæbevand vand for generel rengøring. Brug en blød klud eller syntetiske skuresvamp til at rense puljen. Tillad altid Potter at køle før nedsænkning i vand for at undgå revner i emaljen. For mere genstridige pletter eller rengøring problemer, kan du prøve en eller flere af følgende teknikker.

•Fyld emalje gryde med vand og bagepulver. Brug tre spsk bagepulver for hver quart af vand. Sæt gryden på komfuret og bring det i kog. Lad blandingen simre i cirka 20 minutter derefter fjerne det fra varmen og afkøles. Skrubbe gryden ren ved hjælp af en syntetisk skuresvamp eller blød klud

•Soak emalje gryde i blegemiddel og vand. Fyld gryden med vand og derefter tilføje et stænk af blegemiddel. Blandingen omrøres og suge det natten over. Dump blegemiddel vandet ud om morgenen og vaske gryde med varmt, sæbevand vand.

•Fyld gryde tre fjerdedele af vejen fyldt med vand og bring det i kog. Sætte nogle citron eller appelsin skræl i gryden og kog i yderligere 20 minutter. Hæld blandingen og vask i varmt, sæbevand vand.

•Fyld emalje gryde med vand og kaste i en håndfuld salt. Tillad saltvand i blød puljen natten over. Koges i saltvand for 20 minutter næste morgen. Dump saltvandet og vaske pot i varmt, sæbevand vand.

•Mix bagning soda og frisk citronsaft til at danne en pasta. Påfør pastaen til farvede pletter på emalje gryde. Tillad pasta til at sidde på pletten i et par timer. Derefter, fyld gryden med vand og Placer nogle citron skræl i puljen. Kog i 20 minutter, dump blanding fra puljen og vask i varmt, sæbevand vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com