Kan du reparere en plet på et keramisk komfur?

May 22

Kan du reparere en plet på et keramisk komfur?

Komfur toppe lavet med en keramisk belægning er normalt flad, med brændere på samme niveau som resten af komfuret. Når ridser og hakker i overfladen af komfuret, kan det se grim og utiltalende. Heldigvis er det ikke svært at fjerne de fleste ridser fra overfladen. De fleste problemer kan repareres med rengøring eller maleri.

Rengøring

Mange steder, der vises på keramisk komfur toppe kan vaskes af og behøver ikke omfattende reparationer. Når mad bliver kogt på en keramisk komfur, det ofte hærder og bliver sort. Dette gør overfladen af ovnen vises scuffed og beskadiget. Men ovnen selv er normalt ikke beskadiget. Hvis stedet er renset ud, ser ovnen igen som ny.

Der er flere forskellige rense metoder, der anbefales til at fjerne pletter på komfur toppe. Ikke alle metoder vil være effektiv på hver plet; Det er bedst at forsøge flere metoder indtil stedet er fjernet. Milde slibende rengøringsmidler, blød krat, Comet, bagepulver og Bar ihændehavere ven, er som regel nok til at fjerne disse steder. Anvende løsning med en våd klud ved hjælp af en cirkulær skrubbe bevægelse.

Rengøringsmidler specielt designet til komfuret top rengøring, såsom Cerama Bryte, Cook Top eller Cerapol, giver også typisk resultater. Disse rengøringsmidler er påføres med en blød klud og gnides ind i ovnen, indtil mærkerne er fjernet. Derudover et barberblad, afholdt på en 45-graders vinkel vil hjælpe med at fjerne hård, kogt på snavs.

Slibning

Hvis ingen af ovenstående metoder fjerner stedet, kan derefter keramiske top på din brændeovn have været tilhugget eller skrabet. Hvis dette er tilfældet, er der stadig en reparationsmulighed. Stedet kan slebet og malet med en emalje maling, der er designet til brug på keramik.

Slibe kanterne af stedet med metal sandpapir. Metal sandpapir er anderledes end træ sandpapir. Du kan normalt finde metal sandpapir på automotive levering butikker. Sand stedet indtil stedet smelter sammen med resten af komfur overflade. Du skal ikke længere kunne fortælle hvor kanten af stedet er når du føler det.

Maleri

DAB keramiske malingen over toppen af stedet. Arbejde kanterne ud til området omkring komfuret til ca 1/4 tomme ud over kanten af området misfarvede. Lad det tørre i ca 20 minutter. Opvarm alle brændere af ovnen til høj. Forlade ovnen på i ca 30 minutter. Dette gør det muligt malingen til at bage på overfladen af komfuret. Hvis du stadig kan se stedet, Gentag derefter med en anden frakke af maling.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com