Hvornår man skal plante solsikker i Sacramento

February 13

Hvornår man skal plante solsikker i Sacramento

Sacramento Valley er ikke kun området med det største antal hektar helliget voksende solsikkefrø (Helianthus annuus L.), er det også producerer 95 procent af de hybride frø i landet. Klima under solsikke vækstsæsonen i Sacramento Valley – er marts til oktober – tæt på ideelle, med ringe nedbør og høje temperaturer. Det bedste tidspunkt at plante solsikkefrø i Sacramento er i April. Selv om der er flerårig solsikker, er det en etårig plante, der anses for den fælles solsikke.

Site og jord

Solsikke frø og planter kræver seks til otte timer i solen hver dag, så vælg det mest solrige sted i gården som at plante frø. Fjerne ukrudt og anden vegetation til at reducere konkurrencen for jord næringsstoffer og fugt. Tilsæt ½ kop forret gødning, såsom 8-24-6 for hver 100 kvadratfod plantning område. Skrab gødningen i top 6 inches af jord til at få en sund start frø.

Plantning

Vent, indtil jordens temperatur er mindst 50 grader Fahrenheit til at plante. Vand i jorden til en dybde af 6 inches, gør det muligt at løbe indtil den er fugtig og ikke mættet, så plante solsikkefrø 1 tommer dyb og 6 inches fra hinanden. Hvis du er voksende særligt høje sorter, space dem 1 fod fra hinanden; kæmpe solsikker bør plantes 2 fødder fra hinanden. Frø vil spire inden for fem dage i varm jord. Give dem et ekstra par dage hvis jorden er cool.

Pleje

Solsikkefrø har brug for masser af fugt til at spire og indtil de er etableret. Tillad ikke jord at blive sumpet, men sikre, at det er jævnt fugtig på alle tidspunkter. Når anlægget er 4 til 6 inches i højden, begynde at lade den øverste tomme eller to af jord tørre før vanding igen. Befrugte solsikke med 1/3 kop af 32-0-0 midt i sæsonen, anvendes som en side dressing. Grave en 2-tommer-dyb grøft sammen med rækken af solsikker, men 5 inches væk. Drys gødningen i renden og dæk dem med jord og vand i en dybde af 4 inches.

Høst

Høst solsikker for deres frø er en af de bedste funktioner fra voksende dem. Fuglene vil forsøge at slå dig til frø, så beskytte blomsterhoveder ved at dække dem med hul Sortbrun papirposer, bundet let til stilk med streng. Kontrollere blomsterne med jævne mellemrum og skær dem fra planten når frøene er grå eller de har sorte striber og disk på bagsiden af blomsten bliver brun. Gnid frøene med hænderne eller fjerne dem ved at gnide to solsikke hoveder sammen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com