Hvordan man opbygger et landskab træ legehus

May 29

Bygge et legehus til dine børn bruger landskab tømmer er en masse sjov--minder om en gammeldags bjælkehytte hæve. Du skal bruge nogle basale værktøjer og en hjælper, men ellers, hvis du nogensinde har bygget et tårn af Domino eller en af disse Lincoln Log huse, så har du stort set alle ingeniørekspertise skal du bygge en meget robust og sikker legehus.

Instruktioner

•Sand alle dine landskab beklædningen og udfylde nogen splintrede områder med træ fyldstof til at beskytte børns hænder. Læg din opskæring og boring værktøjer i en handy sted, da du vil skære og bore hvert stykke, som du går.

•Lay to tømmer på jorden og bore huller til all-tråd stænger 4 inches fra enderne af hvert træ. Gøre det samme med to mere tømmer og lægge dem på tværs over de to første tømmer, således at hullerne passer sammen. Indsætte fire 8-fods all-tråd stænger i huller, et i hvert hjørne. Tråd på en bolt og spændeskive på bunden af hver stang under de lavere liggende tømmer.

•Lay tømmer side om side mellem sekundære logfiler, ud over første lag logs. Lægge dem tæt side om side hele vejen over til gulvbelægning. Bore og skrue på plads med 6-tommer galvaniserede skruer. For at forbedre fod, kan du skære et stykke krydsfiner pyntede for at negle over toppen af tømmer til at give dig en glattere overflade.

•Drill et hul gennem et andet lag træ 3 fødder fra en af hjørne stænger. Dette vil gøre plads til en døråbning. Indsæt en anden stang gennem dette hul og bolt det nederst.

•Drill to mere fuld længde beklædningen 4 inches fra enderne og tråd dem ned over hjørne stænger på tværs til det andet par af tømmer, så du får en frem og tilbage stabling effekt. Der vil være en tømmer-tykke kløft mellem hvert lag, du stak. Dette giver dig fremragende synlighed, så du kan se børn spille inde i legehus. Skær en lille fod lange træ og bore et hul i midten lodret gennem log. Skub den korte log over den ekstra stang på dørkarmen.

•Drill en fuld-længde tømmer i enderne som før og placere den på tværs modsatte side med rod for døråbningen. Snit en tømmer længe nok til at nå fra hjørnet af døren væg til stang til dørkarmen. Bore det og skub det ned over hjørne stang og dør post ramme stang. Skære en mund-lang lang, bore et hul i midten og Placer det over hjørne stangen på den modsatte side af dørkarmen.

•Stack frem og tilbage den samme måde alle vej rundt indtil du når toppen af dørkarmen. Tilføj mindst én fuld længde træ over dørkarmen, der har huller til hjørnerne og døren ramme stang. Tilføje en flere par af tømmer på toppen af muren stakken og midlertidigt bolt stakken sammen.

•Lay et kursus af tømmer på tværs over de to øverste tømmer. Lægge dem tæt sammen hele vejen på tværs for at danne et robust tag. Pre bore og skrue tømmer på plads med 6-tommer galvaniserede skruer. Fjern de øverste bolte og installere et andet par af tømmer på tværs over enderne af tag logs og bolt sikkert på plads. Cut off eventuelle overskydende stålstang øverst.

•Spray hele strukturen med vand segl med en haven sprøjte. Lukkehøjde vil beskytte mod udsivning af insekticider og konserveringsmiddel kemikalier, der anvendes til at behandle de liggende tømmer.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje et vindue ved at skære en åbning i en mur og sigtning 6 - til 12-tommer log afstandsstykker mellem kurser på begge sider af åbningen.
  • Du kan tilføje en bænk eller bord afsats ved at skubbe enderne af 3 eller 4 tømmer mellem et hul i log kurserne i en passende højde over gulvet og skubbe dem stram op mod en væg. Hullet vil holde dem på plads sikkert. Hvis du ikke fastgøre dem, kan du fjerne dem senere, hvis du ønsker.
  • Bære handsker og øjenbeskyttelse når opskæring eller håndtering landskab tømmer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com