Hvordan til at identificere en Osage Orange træ

February 15

Før pigtråd fandt sin plads, beplantet tæt Osage orange træer (Maclura pomifera) lavet en egnet barriere for husdyrbestand på Great Plains. Native til dele af stater, herunder Arkansas og Texas, Osage orange naturaliseret mange af de områder, hvor bosættere plantet det. Du vil have lidt problemer med at anerkende dette træ, når du blive fortrolig med nogle af sine karakteristiske egenskaber.

Instruktioner

•Look i form af Osage orange. Osage orange vokser fra 20 til 40 fod høj, med en lige bredde. Grenene vokser tæt sammen og ofte overlapper hinanden, ifølge University of Connecticut Plantedatabasen.

•Undersøg løv på Osage appelsin, på udkig efter enkle aflange blade med en spids. Bladene varierer fra 2 til 5 inches i længden og er en mørk grøn. Fjerne et blad fra stilken og jer vil mærke en mælkeagtig sap vises hvor bladet knyttet. Kigge efter bladene at skifte til gul-grønne og nuancer af gul i efteråret.

•Undersøg grønne blomster at dukke op på enderne af grenene i juni på træet. De små blomster udvikle i runde klynger med klynger ofte mindre end en tomme i diameter. De mandlige og kvindelige blomster opstår på separate træer; heller ikke give nogen prydværdi til Osage appelsin.

•Undersøg de skarpe pigge på kviste og grene af Osage appelsin. Disse pigge, vokser til en halv tommer lang, er hvad lavede træet en formidabel hæk for dyr på det åbne område. Pigge vil udstråle den samme hvide sap når brudt i to.

•IDENTIFY en Osage orange af sin frugt. Langt fra at være så velsmagende som en normal orange, frugten tager form af en grønlig-gul bold, i henhold til den "nationale Audubon Society Field Guide til træer: Eastern Region." Frugt, op til 5 inches tværs over, er hård med en ujævn ydre og kødfulde interiør. Inde, når frugten er adskilt, kigge efter frø ligner små nødder. Frugterne falder af Osage orange i efteråret, hvor egern, rådyr og andre skabninger vil fortære frø.

•Træk væk nogle af tyk, brun, skællet bark fra stammen og se på den inderste bark på Osage appelsin. Det inderste lag har en orange nuance til det, især i nærheden af træets rødder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com