DIY: Gavl udluftning

May 31

DIY: Gavl udluftning

Gavl ventilationskanaler har været anvendt i årtier for ventilation og som accent stykker. De er installeret i nærheden af toppen af taget på de udvendige gavle af Parlamentet til at tillade luftstrømmen i loftet. Gavl ventilationskanaler fås i flere former og farver til at matche ydre af hjemmet og kan hurtigt installeres af boligejer som en DIY projekt.

Instruktioner

•Measure størrelsen af gavl udluftning. Markere målinger på indvendigt væg. Tillad 1/4 tommer på alle sider for regnskabsafslutning. Konstruere en ramme mellem to studs størrelsen på ventilen ved hjælp af 2 x 4 tømmer, ved hjælp af målingerne som en guide. Vedhæfte de udskårne stykker til væggen med boret og skruer. Bore huller gennem væg ved hver inde hjørne af udluftningsanordning rammen til at markere placeringen af snittet.

•Ansigt på ydersiden af huset. Find bore huller. Linje lige kanten fra hjørne til hjørne med de borede huller som start- og slutpunkter. Spore en disposition for udluftning åbning. Skære åbning i lighed med dygtighed saven.

•Klippe og installere bygning papir omkring ventilen åbner for blinkende. Hæft bygning papir på plads. Anvende en perle af caulk omkring bygning papir med en fugepistol. Installere den metal flashing, der fulgte med kittet over bygning papir.

•Applicer en generøs perle af caulk under udluftningsanordning flange. Montere ventilen ind i hullet for udluftning. Skub ventilen helt på plads. Sikre udluftning til væggen ved at knytte en skrue i hvert hjørne, ved hjælp af boret. Anvende en perle af caulk rundt i kanten af udluftningsanordning flange.

Tips & advarsler

  • Tilføje trim omkring udluftning til at matche ydre af huset.
  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com