6-trins vand Filter instruktioner

February 15

6-trins vand Filter instruktioner

Installere en seks-trins vand filtreringssystem i dit hjem vil rense urenheder fra dit bad og drikkevand, inden det træder dit hjem. Vand træder de rør, der fører til dit hjem, passerer den gennem seks-trins filtreringssystem, som fjerner snavs, rust, klor, pesticider, mineralforekomster og andre forurenende stoffer fra dit vand.

Instruktioner

•Shut vandforsyningen til dit hjem. Åbn en nærliggende hane i en vask eller balje til afløb det resterende vand fra rørene.

•Locate af rør, der fører til din varmtvandsbeholder og din kolde vandforsyning. Røret løber gennem væggen der er tættest på din varmtvandsbeholder og fører til vandmåler udenfor. Kigge efter en jordledning. Jorden ledninger er ofte placeret på vandrør til jorden stikkontakter i boliger. Hvis der er jorden ledninger på denne del af røret, slukke elektricitet i dit hjem, fjerne jorden ledninger og flytte dem til en separat sektion af vandrør. Hvis dine rør er plast, ingen jordledning vil blive knyttet og du behøver ikke at bekymre sig om flytning af ledninger.

•Measure bredde af den hele seks-trins filtreringssystem. Afmåle den samme bredde på din vigtigste vandrør ved hjælp af et målebånd. Mærke enderne med en permanent markør---det er hvor du vil klippe din pibe. Skær del af røret på varemærkerne ved hjælp af en pibe kutter og Fjern sektion af rør. Sand enderne af røret, indtil de er glatte.

•Sæt en kompression møtrik på hver enkelt af afskårne ender af de vigtigste vandrør. Skub en messing Doppsko på hver cut ende af røret, hvile det foran kompression møtrik. Messing slutmuffer leveres med din filtreringssystem.

•Applicer Teflon tape til rørgevind hver montering. Fittings er de gevindskårne stykker hardware med en møtrik i midten, der skruer ind i filtrering enhed. Wrap Teflon tape rundt om gevind del af hver montering fire eller fem gange.

•Sæt fittings til både i filtreringssystemet ender og spænd dem med en skruenøgle. Benyt ikke over stramme eller montering og filtrering kan knække.

•Align beslag på filtreringssystemet med kompression nødder på snittet ender af de vigtigste vandrør. Kontroller, at "IN" side af vandfiltrering systemet er justeret med den indgående vandforsyning. "OUT" siden af filtreringssystemet bør være tættest på din varmtvandsbeholder. Har en anden person holde filtreringssystemet for dig, mens du strammer møtrikkerne.

•Grab en af fittings med en skruenøgle og holder skruenøglen på plads. Grab tilstødende kompression møtrikken med en skruenøgle og drej den til højre indtil filtreringssystemet er sikret til vandledningen. Gentag på anden enden af filtreringssystemet.

•Sæt filtre i deres passende steder. Se installationsvejledningen for filter placering.

•Double check alle forbindelser og sørg for, at varerne er forseglet.

•Drej på vandforsyning til dit hjem. Hvis alle forbindelser lække, slukke for vandforsyningen og stramme kompression nødder. Check for utætheder igen. Hvis alle forbindelser stadig lækage, løsne møtrikkerne, afbryde montering fra røret, fjerne Teflon tape og anvende en ny indpakning af Teflon tape. Fit system tilbage til rør og prøv igen. Når dine forbindelser er alle ugyldige af lækager, forlade din vandforsyning på. Så vandet kan køre i 10 til 15 minutter før du bruger vand, så filtrene kan skylles ren.

•Udskift filtre efter behov. Konsultere din instruktionsbog for hvert filter maksimale kapacitet og erstatte filtrene, når deres filtrering kapacitet er nået.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com