Hvordan til at trimme Wolfberry planter

April 28

Wolfberries er en af de nemmeste frugter til at vokse. De er ikke kræsne omkring jorden eller lys, er hårdfør i zoner fra 5 til 9, er tørkeresistente og behøver ikke at blive befrugtet. Wolfberries, også kendt som Goji bær, er en kinesisk urt kendt for høje niveauer af antioxidanter og vitaminer. Goji bær menes at mindske risikoen for nogle kræftformer og hjertesygdomme, samt styrke immunforsvaret. Wolfberries også give levesteder og føde til nektar insekter, fugle og små pattedyr.

Instruktioner

Beskæring wolfberry planter

•Til mere ryddeligt, bushier planter, trimme tilbage sidegrene af 1/3 til 1/2. Ideelt du ønsker at gøre dette i foråret, før plante blomster, men du kan beskære når som helst i løbet af vækstsæsonen.

•Til wolfberry planter i en out-of-the-way stedet, bruge en streng trimmer til at forme og reducere størrelsen. Du kan reducere størrelsen af wolfberry planter af 1/3 hver vækstsæson.

•For det bedste frugtproduktion, skære alle træagtige vækst tilbage til stilken. Det stimulerer planten til at producere mere frugtbærende grene. Fjern alle døde og knækkede grene på dette tidspunkt. Dette bør gøres i foråret.

•Wolfberry grene vil rod overalt de rører jorden. For at bevare din wolfberry plante i skak, fjerne grene, der er begyndt at rod ved at grave op den rodfæstede del og skære det gratis af moderplanten. Du kan gøre denne året rundt, men hvis du fjerner rodfæstet grene i slutningen af foråret, du kan give væk den nye wolfberry plante eller genplante et andet sted.

Tips & advarsler

  • Wolfberries kan være invasive, så plante i beholdere, som du ville blåbær for at holde dem i skak. Eller bruge dem til erosionskontrol og plante dem på hældninger og kvaliteter.
  • Gøre alle beskæring om foråret, før planten blomstrer, at sikre en forsyning af bær.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com