DIY organisere din Garage

February 16

DIY organisere din Garage

Garagepladser bruges til meget mere end blot parkering din bil. En garage gør også en stor plads til træ arbejder, Tøjvask og generel opbevaring. Desværre, den multifunktionelle karakter af en garage også tendens til at føre til rod. Lodret opbevaring er nøglen til organisationen i en garage, især hvis du har planer om parkering et køretøj i pladsen hver dag. Altid mærke alt præcist for nem adgang til dine ting i fremtiden.

Instruktioner

•Spørg for hjælp. Især når det kommer til at fjerne tunge genstande eller at slippe af med masser af trash, vil et par ekstra sæt hænder fremskynde processen ganske lidt. Overveje at leje en dumpster hvis du planter har mere affald end vil passe ind i din almindelige skraldespand.

•Divide garage i zoner. Visualisere de forskellige opgaver, der udføres i garagen, og hvor hver enkelt finder sted. Opret zoner til parkering, vaskeri, træbearbejdning og andre aktiviteter, du planlægger at foretage i garagen. Tillad ikke værktøjer eller forsyninger fra én zone til at spill til en anden, når du kan hjælpe det.

•Utilize vægplads. Hænge små værktøjer som hammere, fra pind bestyrelser eller Træfiberplader med negle. Hænge større værktøjer ved hjælp af kroge. Høje reoler giver også organisationen, mens forlader gulvplads åbne. Altid sikker reoler på væggen bag den.

•Fyld plast placeringer med værktøjer eller leverancer, du behøver adgang til på en regelmæssig basis. Plast er relativt gnaver-resistente og placeringerne stable lodret med lethed. Etiket uden for hver placering med et stykke tape og markør, så du ved, hvad hver bin indeholder senere, når du har brug for noget.

•Tie ledninger eller kabler sammen med elastikker. Hvis venstre ubundne, blive snore hurtigt et irritationsmoment og en sikkerhedsrisiko.

•Brug babymad krukker til store skruer, søm og andre små odds og ender. Brug tape og markører til at mærke siden af hver krukke, eller fjerne etiketten, så du nemt kan se inde i det.

•Opbevar sandpapir i et ringbind. Brug plastic lommer i mappen til at holde din sandpapir, mærkning hver lomme med grus papir inde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com