Hvornår trimme min Clematis vin?

February 17

Clematis vinstokke kategoriseres i tre grupper baseret på deres beskæring cyklus. Hvis kategorien er ukendt, se planten for et år at se, når det blomstrer for at finde ud af sin beskæring cyklus, da dette vil give dig den bedste chance for succes.

Gruppe A: tidlig blomstring

Clematis vinstokke i gruppen en flor på sidste års vækst. Disse vinstokke kræver fjernelse af dødt træ i det tidlige forår. Eksperter på Clemson University anbefaler beskæring gruppe en clematis vinstokke senest juli for de bedste resultater.

Gruppe B: stort blomstret

Clematis blomstre i gruppe B er sværere at beskære fordi de blomstrer på både nye og gamle træ. Let beskære væk døde eller svækket stilke i foråret, men hvis planten har brug for en foryngende sveske, gøre en hård nedskæring i slutningen af foråret. De største blomster vil udvikle på det gamle træ, mens nyere skud vil blomstre i løbet af sene sæsonen.

Gruppe C: sent blomstrende

Gruppe C clematis blomster kræver en fuld heavy skære hvert forår at forblive sunde og stærke. Beskære til 2 til 3 fødder i ny vækst. Selv med denne tunge opskæring, vil disse planter blomstrer store mængder af blomster hvert år.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com