Hvad slags brød bruges til at gøre en brød skål?

February 18

Hvad slags brød bruges til at gøre en brød skål?

Brød er en integrerende del af ethvert måltid, fra toast til morgenmad til sandwich til frokost og ruller på middag. En mere usædvanlige måde at bruge brød er som en spiselig serveringsskål. En runde, udhulet stykke brød holder tyk cremet suppe, krydret chili eller dampende gryderetter. En brød skål holder selv dips som spinat, løg eller varmt smeltet ost. Mens det ikke er svært at lave en brød skål, bestemmer slags brød du bruge din succes.

Skorpe

En fast skorpe gør udelader skålen og udfylde det fastholdes formen af en skål mindre af en kamp. Bruge en savtakket kniv til at skære toppen af brødet ud, som hvis du tog toppen af en græskar at skære en jack-o'-lantern. Trække sig ud brødet med fingrene indtil du har oprettet en skål figur. Bruge en savtakket kniv til at skære ud af skålen ser mere professionelle, men tager praksis.

Tekstur og tykkelse

Vælg et brød, der har en fast konsistens snarere end en, der er blød, såsom hvidt brød til sandwich. Teksturen er til at stå til fyldet. En suppe vil langsomt absorberet af brødet. Brød skåle lavet til dips nødt til at stå op til dip skubbes mod siderne af skålen, som folk fjerne dip med kiks eller chips. Siderne skal være tyk nok--mindst en tomme--indeholder suppe eller dip.

Størrelse

Brød brød kommer i mange forskellige størrelser og udformninger. En skål er rund, så vælg en runde stykke brød. Store brød arbejde dukkert og som en suppe Terrin for en imponerende præsentation. Tjene suppen i individuelle brød skåle så godt.

Smag

Brød kommer i forskellige varianter, baseret på typen mel og krydderier. Surdej er hvid med en syrlig smag. Hele hvede er fremstillet af mel, der er mørkere i farven og har en grovere struktur end hvidt mel. Rug er tætte og sej. Ost er ofte føjet til brød samt snittede oliven, krydret jalapenos, sesam og birkes. Matche smagen af brød til fyldet eller vælge et hvidt brød, der går med noget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com