Brandfarlige flydende lagerkrav

June 5

Brandfarlige flydende lagerkrav

Alle flydende der har et flammepunkt på 100 grader Fahrenheit eller mindre betragtes som brandfarlige. Visse brændbare væsker omfatter benzin, acetone og terpentin. På grund af faren udgør brandfarlige væsker og den ødelæggelse, de kan forårsage, den arbejdssikkerhed og Health Administration (OSHA) og nationale brand Protection Association (NFPA) har udarbejdet retningslinjer for opbevaring af brandfarlige væsker.

Dåser og containere

Ifølge OSHA er enhver container, der holder Brandfarlig væske ikke at være noget større end fem gallon i kapacitet eller størrelse. Yderligere, kan eller beholderen skal være konstrueret med en tætsiddende låg og tud, som er designet til at lette presset når de udsættes for ekstrem varme og/eller flamme.

Stål og træ opbevaringsskabe

Disse kabinetter er designet til brandfarlige væsker til både opbevaring og beskyttelse. Hvis kabinettet er bygget af stål, OSHA, at det bør være bygget med 18-gauge stål og har 1,5 inches af luftrummet mellem udenfor skallen og indersiden opbevaring. Yderligere, konstruktion af stål kabinet skal svejses i sin konstruktioner. Træ kabinetter skal være konstrueret af 1-tomme, ydre-grade krydsfiner og har sin leddene styrkes og sikres med flathead skruer for træ konstruktioner og i modsatte retninger.

Både stål og træ opbevaringsskabe skal have en 2-tommer døren vindueskarm med en gryde til at holde på væsken, og døren skal fastgøres med en tre-punkts sikker lås. (Hvis kabinettet har to døre, de skal sikkert overlapper.) Endelig, kabinettet skal tydeligt være mærket "Brandfarlig - holde ilden væk".

Placering og område

OSHA giver ikke specifikke krav eller anbefalinger om placeringen af Brandfarlig væske enten i kabinetter eller containere. Dog NFPA giver forslag til hvor man kan placere brændbare væsker: en bygning adskilt fra hovedbygningen og har mindst en time af brandmodstand (af enten beton eller flamme-resistent træ) før at nå hovedbygningen og har et maksimum af tre kabinetter. Hvis ingen eksterne placering er tilgængelig, skal kabinetter opbevares længst væk fra en varmekilde eller gnister.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com