Hvordan man dyrker Aerangis Macrocentra i en kurv

February 19

Hvordan man dyrker Aerangis Macrocentra i en kurv

Aerangis macrocentra er en temperatur-tolerant, miniature orkidé arter hjemmehørende i tropisk Afrika og østlige kyst og centrale Madagaskar. Ligesom andre orkideer i slægten Aerangidinae er det en epifyt, hvilket betyder, at det vokser ikke parasitically på andre planter, træer, og stammer fugtighed og næringsstoffer fra regn og luft. På grund af dets voksende vaner og efterfølgende hvide blomster er Aerangis macrocentra en orkidé velegnet til dyrkning i kurve. Mens almindeligt dyrket i dyre træ kurve lavet af teak, billetpris orkideer lige så godt i kokos-foret trådkurve.

Instruktioner

•Tag plastik indpakning fra orkideer, eller fjern en potteplanter orchid fra dets beholder. Ryste planten forsigtigt at løsne nogen store potning medium stykker. Rens rødderne ved hjælp af en blød børste.

•Sæt orkidé bark eller en cork plade i bunden af kokos kurv. Dæmpe sphagnum mos af spritzing det let med vand flaske. Fylde alle revner og sprækker med pre fugtede mos, og tilføje et tyndt lag af mos over hele medium overfladen.

•Sæt orkidé rødder på toppen af mos. Tråd nålen med en lang længde af monofilamenter tråd. Feed nålen gennem én side af kokos kurv. Forlade en 4-tommer hale af monofilamenter hængende på den udvendige kant. Lægge monofilamenter oven på de orkidé rødder og fodre anden enden ud på anden siden af kurven. Flytter nålen over omkring en tomme, fodre den tilbage gennem væggen kokos på tværs af rødderne og tilbage ud på anden siden af kurven. Binde de to ender af monofilamenter sammen at sikre rødder i mediet. Spray rødderne med vand.

•Sæt i en varmt område, som modtager filtrerede sollys og god luftcirkulation. Aerangis macrocentra foretrækker varme temperaturer med masser af luftcirkulation; hængende kurven tillader mere luft at cirkulere gennem rødderne. Den ideelle temperaturområde for Aerangis macrocentra er fra 59 grader Fahrenheit i vinteren til en høj af 98 grader om sommeren, men gøre mest bedst ved moderate temperaturer.

•Fertilize med en afbalanceret gødning i hele den orkidé dyrkningsperiode. Orkideer er tunge foderautomater, men pottemuld materialer til orkideer giver ikke nogen næringsstoffer. Anvende en gødning med højt kvælstofindhold i foråret og en generel alle formål gødning i løbet af sommeren. Reducere eller ophøre med at fodre om vinteren. Blande og anvende gødning efter fabrikantens anvisninger.

•Kapacitet stærkt fra sent forår til tidligt efterår mens de aktivt vokser; reducere vanding om vinteren. Tillad orchid til delvis tørre ud mellem vandingerne, men gør ikke lade det tørre ud helt. Vand på daglig basis i lidt tørrere eller varmere klimaer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com