Hvordan til at løsrive et hus vindue

February 19

Der er få ting mere frustrerende rundt i huset end forsøger at åbne et fast vindue. Træ-frame hus windows tendens til at have den mest problemer for stikning. Der er forskellige mulige årsager til en fast vindue. Udføre hver løsning, indtil du har fundet problemet og løsrive vinduet.

Instruktioner

•Unlock vinduet. Bruge dine tommelfingre til at skubbe fanen Sikkerhed sikkerhed ind i midten af vinduet på specifikke vinduesrammer. Find disse faner på hvert hjørne af vinduet. Løft vinduet åbent. Ofte er ikke et vindue faktisk fast men låst.

•Tjek for en maling forseglede vindue. Sted en spartel eller hobbykniv på top-hjørnet af vinduet og vinduesrammen med kniven mod sømmen. Tryk på kniven forsigtigt med din hule hånd glide klingen ind i sømmen.

Træk kniven igennem søm langs bredden af vinduet vandret, for at bryde maling segl. Gentag med bund søm trække kniven vandret.

Træk kniven igennem sidesømmene på sidekarmen-lodret. Gentag på begge sider.

Låse op vinduet. Løft vinduet for at åbne. Vakuum snavs og støv fra at bryde tørret malingen sæler for at rengøre området.

•Undersøg vinduet for skruer blokerer åbning af vinduet. Vedhæfte lidt skrue, der matcher skrue i vinduesrammen, så tæt som muligt. Indstil magt skruetrækker til at skrue efter dennes instrukser eller til at dreje mod uret. Tryk på bit solidt ind i åbningerne i skrue-hovedet. Klem udløseren magt skruetrækker forsigtigt og langsomt, indtil skruen starter kommer løs. Hold triggeren nede ved denne hastighed indtil skruen kommer ud. Åbne og lukke vinduet. Flyt og udskifte skruen for at undgå blokering af vinduet.

•Undersøg vinduet til negle blokerer åbning af vinduet. Skub hovedet på sømmet ind i åbningen på halen af claw hammer. Trække sig fra bunden af håndtaget og vippe hammer mod hammerhead. Rock hammer i denne retning flere gange, indtil neglen kommer ud.

•Undersøg vinduet kanaler. Disse er de slots vinduet dias i at åbne og lukke. At sikre de er fri for snavs. Tørre væk enhver tunge støv, snavs eller andre rester med en fugtig klud. Anvende en universalrengøringsmidler olie eller smøremiddel til kanaler, efter produktet anvisninger.

•Skub vindue-ramme fra forskellige retninger. Prøv at åbne vinduet hus lidt og jiggle ramme frem og tilbage. Luk vinduet. Åbn igen, mens jiggling på rammen. Luk vinduet igen.

•Sæt et lille træ blok på hjørnet af vinduet på rammen holder glasset. Klik på blokken let men fast med hammeren. Flytte det omkring halvdelen en fod til fod langs kanten. Tryk på igen. Gør indeværende al omkring den rude indramme at løsne vinduet fast til åbning.

Tips & advarsler

  • Når trykke på vinduet med en træ blok, hold ikke blokken på glasset. Dette kan bryde vinduet og forårsage en skade.
  • Vær meget forsigtig omkring glas for at undgå skade.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com