Nem grøntsager til at vokse i hjemmet

February 22

Nem grøntsager til at vokse i hjemmet

Voksende din egen grøntsager gavner din familie på mange måder. Friske, nærende producere fra haven er ikke kun sundere, men er også billigere. Ved at skære ned på din købmand budget betaler din køkkenhave du tilbage til den lille investering op foran.

Typer af råvarer

Muligvis den nemmeste grøntsager til at vokse i hjemmet er radiser. Tager kun fem uger at nå modenhed, kan du plante 20 frø hver uge og har et kontinuerlig høst i hele vækstsæsonen. Gulerødder er også nemt at vokse. Holde jorden omkring dem løs, hvilket gør det lettere for rødderne at udvikle. Salat og salat greens er let afgrøder til hjemmet gartner. Agurker og squash er let at vokse, så godt. Nogle af disse har en bush sort, eliminerer behovet for espalier.

Type af haven

Den nemmeste metode til dyrkning grøntsager for de fleste hjem gartnere er en container haven. Brug en blanding af pottemuld, kompost, sphagnum og vermiculit i store, brede containere til at vokse næsten enhver grøntsag, du ønsker. Containere giver nem kontrol over sollys, fugt og temperatur.

Deling af din høst

Udover at gå ind på din friske fra haven middagsbordet er sunde råvarer fantastiske til at dele med venner og familie. Prøv at plante ekstra agurk, jordbær eller tomatplanter. Når høsten er større end dit behov, passere på nogle af dine dusør til dem tæt på dig. Mange ikke-profit, der fodrer de mindre heldige medlemmer af samfundet ville højlig påskønne en kurv af friske råvarer til at dele.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com